Общество

"Нарешті шкільні муки залишилися позаду", - випускників Галицинівської громади привітали з останнім дзвоником (ВІДЕО)

Сьогодні в навчальних закладах Галицинівської об’єднаної територіальної громади відбулося святкування останнього дзвоника.

Як зазначається у повідомленні на сторінці громади в соцмережі Facebook, всі заклади провели урочисті лінійки, нагородили школярів за високі досягнення в навчанні та позашкільному житті.

«Навколо лунає веселий гомін учнів, в очах радість, бо попереду незабутній відпочинок-канікули. Поєднання смутку і щастя на обличчях випускників. Вони подолали нелегкий шлях, але дійшли до нової сходинки в житті, хай доля їм посміхається завжди.  Вітаємо всіх з закінченням навчального року», — йдеться у повідомленні.

Привітав зі святом учнів і Галицинівський сільський голова Іван Назар:

«Вітаю всіх учнів з останнім дзвоником! Нарешті шкільні муки залишилися позаду, і лунає довгоочікуваний останній дзвоник. Хочу побажати, щоб за літо отримані знання в голові не вкрилися павутинням, щоб часу вистачило на повний відрив і ульот. Нехай відпочинок буде яскравим і найкрутішим, нехай дні щастя тягнуться так само довго, як увесь навчальний рік», — написав він на сторінці Галицинівської ОТГ в соцмережі Facebook.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Название подразумевает под собой что дети к спецучереждении были, или все-таки школьные годы это не муки, а радостное безмятежное время?
    P.S.А в Галициновской общине разве только с. Галициновка, а как же Лиманы и Прибугское?
    Детей и родителей с праздником.

    1. Сулюк -это Вы! Если бы Вы были умным человеком, то знали бы, что большинство самый умных, талантшивых и воспитанеых детей - именно из села. А судя по вашим коментариям, то Вам не знакомо понятие - воспитание. ПТУ ждет вас или ваших детей, с Вашим мировозрением и развитем!

  2. Так, Назар має рацію. Саме та школа і є "мука" для дітей. З їхніми вчителями, яких ненавидять діти і які знущаються над дітьми, в ній ніколи не буде 10-11 класу. З тієї школи діти біжать не оглядаючись. Майже всі вчителя занижують бали. Хто знає - той зрозуміє.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button