Общество

У Корабельному районі відбудуться заходи до 75 річниці вигнання фашистів із території Миколаївської області

Миколаїв відсвяткує 75-у річницю вигнання нацистів із території області, про що йдеться у повідомленні на сайті міської ради.

Варто зазначити, що ряд заходів відбудеться на території Корабельного району міста.

Так, 26 березня о 10:00 стартує урочисто-меморіальний захід «Ваш подвиг славимо в віках» та покладання квітів до пам’ятного знаку висадки десанту К.Ф. Ольшанського (вулиця Андрєєва).

О 10:30 відбудеться покладання квітів і вінків до пам’ятника «Воїну-визволителю» по вул. Ольшанців, 66, а також до пам’ятного знаку «Стела Ольшанцям» по вул. Ольшанців, 72.

О 13:00 у бібліотеці-філії № 18 ЦБС для дорослих (пр. Корабелів, 12) розпочнеться краєзнавчий екскурс «Легендарний десант» — 75 років з дня висадки десанту під командуванням К.Ф. Ольшанського у Миколаївському морському порту.

27 березня у КДЮСШ «Олімп» (пр. Корабелів, 1-В) проходитиме Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2004-2005 р.н. Він розпочнеться о 13:00.

28 березня о 10:00 на залізничній станції Кульбакіно (вул. Вокзальна, 2-А) розпочнеться мітинг, присвячений 75-й річниці визволення Миколаєва від нацистських окупантів «Пам’ять серця».

У цей же час біля спорткомплексу «Водолій» (пр. Богоявленський, 325/6) стартує трудова акція та покладання квітів до пам’ятника Воїнам-визволителям Корабельного району.

Крім цього, о 10-й годині ранку у парку біля школи №14 (вул. Вільна, 38) пройде покладання квітів до меморіальної дошки Г.О. Пшеніцину  та  до пам’ятного знаку Воїнам-зенітникам.

Також о 10:00  на цвинтарі мкр. Широка Балка (вул. Зенітників) покладуть квіти до братської могили воїнам, які загинули під час визволення м. Миколаєва.

Об 11:00  у структурному підрозділі міського територіального центру (пр. Богоявленський,301/2) пройде година пам’яті на тему: «Пам’ять в наших серцях» для підопічних відділення денного перебування Корабельного району.

До 29 березня у Дитячому центрі позашкільної роботи Корабельного району (пр. Корабелів, 12/1) триватиме виставка декоративно-ужиткового мистецтва «Всю творчість та талант несу тобі, мій рідний Миколаїв».

30 березня об 11:00 у великій залі Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району (пр. Корабелів, 12/1) розпочнеться святковий виступ зразкового художнього колективу духового  оркестру «А музи не мовчали…».

31 березня о 10:00 на картинг-трасі (пр. Корабелів 1/1) розпочнеться відкритий чемпіонат України з велоспорту в неолімпійських видах програм.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Немцы никогда не были фашистами!
    В Италии бил фашизм, а в Рэйхе был
    нацизм. Поэтому не путайте нацистов
    и фашистов...Это две разные вещи...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button