Общество

Про їх героїзм ходять легенди. Вітовський РВК запрошує на службу за контрактом до 79 окремої десантно-штурмової бригади

Про героїзм десантників 79 окремої десантно-штурмової бригади ходять легенди. Героїчний шлях 79-ої окремої аеромобільної бригади у бойових діях на Сході України розпочався, як і для інших десантних частин, з оборони з боку Криму; згодом Миколаївські десантники стали на оборону східного кордону, брали участь в операції з визволення Слов’янська, далі – Савур-могила, Зеленопілля, Маріуполь, Дебальцеве. Українці дивляться на них з повагою і вдячністю за подвиги, а ворог – зі страхом в очах.

Дії особового складу високо оцінило керівництво Міністерства оборони та держави. Ряд військовослужбовців бригади нагороджений високими державними нагородами, орденами та відзнаками.

Героїчна історія 79 окремої десантно-штурмової бригади, переконливо свідчить про те, що нашим воїнам притаманні високі морально-бойові та психологічні якості, майстерність володіння бойовою технікою та зброєю, фізичне загартування та витривалість.

Сьогодні 79 окрема десантно-штурмова бригада продовжує комплектування підрозділів особовим складом і запрошує бажаючих проходити військову службу за контрактом.

ДОВІДКОВО:

Основні вимоги, які висуваються до кандидатів:

— бажання служити в десантно-штурмових військах;

— стан здоров’я та придатності до військової служби за медичними показниками;

— фізична підготовленість та психологічна стійкість кандидата на службу в десантно-штурмових військах;

— загальноосвітній рівень;

— мотивація до військової служби в десантно-штурмових військах;

— рівень сформованості ідейних цінностей, моральних та професійних якостей.

Грошове забезпечення:

— військовослужбовці за контрактом отримують оплату в розмірі від
9 000 грн. в залежності від займаної посади та звання;

— при підписанні контракту військовослужбовець отримує разову грошову допомогу в розмірі від 11 000 грн.

Раз на рік надається:

— матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань;

— грошова допомога на оздоровлення;

— підйомна допомога при переїзді як військовослужбовця, так і його родини.

ЗА БІЛЬШ ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ звертайтеся до ВІТОВСЬКОГО районного військового комісаріату Миколаївської області. Тел. +380991373040.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Сочувствую МО Украины с их жалким бюджетом в 300 евро на одного несчастного за "счастье" стать пушечным мясом, в то время как простой украинский водила в Польше получает 5500-6000 злотых, а разнорабочий - 3000 зл. Ах да, я не учел возможность будущих десанто-штурмовиков приторговывать оружием и помародёрствовать, если повезёт. Однако, это уже привеллегия командного состава.

  2. В 2014 г под Зеленополғем, (в первые дни войны) наших десантников 79 бригады кацапы из градов обстреляли со своей территории.Это не легенда и не сказки а к сожалению горькая реальность.Тогда погибло много ребят, многие остались инвалидами.

  3. Почет и уважение 79 бригаде,которая в трудную для страны минуту стала на защиту териториальной целосности нашего государства. Нашим воинам приходилось отбивать как атаки ВС РФ ,так и бандформирований ЛуганДонии.Гордимся вами защитниками Родины.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button