Общество

Конкурс на посаду: мешканців Корабельного району запрошують до себе на службу патрульні поліцейські

На базі Корабельного районного Центру зайнятості у середу, 29 серпня 2018 року, був проведений інформаційно-консультаційний захід для безробітних.

До участі в заході були залучені представники Патрульної служби, — повідомляють в РЦЗ.

Під час зустрічі сержант поліції по зв’язкам з громадськістю Анна Жайворонок поінформувала присутніх про можливість проходження конкурсу на посаду поліцейського Патрульної служби. Наголосила, що прийом заяв кандидатів розпочався з 15 серпня 2018 року.

Додатково вона ознайомила присутніх з умовами прийняття на службу, розповіла про основні службові обов’язки поліцейського, розмір заробітної плати, графік роботи, правові та соціальні гарантії.

Анна підкреслила, що обов’язковою вимогою до претендентів є проходження тестування загальних навичок, знання законодавства, а також перевірки рівня фізичної підготовленості.

безработных зовут на службу в патрульную полицию

Кожний учасник отримав листівку з інформацією про пропозиції та вимоги до кандидата на службу у Патрульній поліції. За більш детальною інформацією звертайтесь: тел. (044)390-65-00 www.my.patrol.police.gov.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. а где ж та помпезность при отборе.....где те "непроходимые тесты"....все сдулось.. ...и показало свое естественное лицо

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button