Общество

Рожевий слон і динозавр, морозиво і безліч розваг: у Корабельному районі відсвяткували День захисту дітей

1 червня наша країна відзначає День захисту дітей. Не оминуло святкування і Корабельний район міста Миколаєва: діти мали нагоду взяти участь у багатьох розважальних програмах, які приготували громадські організації, підприємства, позашкільні заклади, представники місцевого самоврядування і звичайні мешканці — небайдужі дорослі, які дуже люблять своїх малюків.

Так, наприклад, сьогодні зранку працівники бібліотеки-філії № 8 ЦМБ для дітей (пр. Корабелів, буд. 12) за підтримки адміністрації Корабельного району провели розважально-ігрову програму «Я — читаюча дитина, Я — майбутнє України».

Темою ігрової програми було морозиво та все, що пов’язано з ним, а ведучими стали казкові диснеївські героїні — бджілка Майя та принцеса Ельза. На тих, хто завітав до бібліотеки,  чекали загадки, квести, конкурси і подарунки. До того ж, всіх присутніх дітлахів тут пригощали морозивом.

Завітав на свято і голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов, який привітав усіх із завершенням навчального року та побажав дітям гарно провести літні канікули.

До самого вечора тривало свято (організатором якого стала молодіжна рада МГЗ) в дендропарку (біля готелю «Металург»), де у розважальній програмі брали участь не лише діти, але й дорослі. Розпочався захід із конкурсу для самих маленьких, які самостійно або за підтримки батьків повинні були м’ячом збити кеглі (той, хто збив, отримував цукерку).

 

Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з ростовими ляльками (рожевим солоном та динозавром, а пізніше до них приєднався Вінні-пух), дітлахам пропонували аквагрим, безліч ігор та розваг.

 

 

 

А коли стемніло, на великому екрані почався показ мультфільму – новий сезон фільмів під відкритим небом розпочався!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button