Общество

Презентовано здобутки дошкілля Миколаєва. Відзначені й дитсадки Корабельного району

У вересні в Миколаєві відбулася виставка-презентація досягнень дошкільних навчальних закладів «Дошкілля Миколаєва» у 2015/2016 навчальному році.

Про це повідомляють на сайті Управління освіти
Миколаївської міськради.

Захід провели на базі Будинку вчителя спеціалісти Миколаївського науково-методичного центру в межах серпневої виставки педагогічної творчості «Освіта Миколаєва».

Керівники та вихователі-методисти демонстрували здобутки у сферах управлінської діяльності, організації різноманітних методичних заходів, планування освітнього процесу тощо.

У перший день виставки працював педагогічний мультиплекс, в якому педагоги мали можливість переглянути відеофільми, створені у дошкільних навчальних закладів міста за останні три роки.

У другий день роботи виставки відбулася секційна нарада для завідувачів та вихователів-методистів міста. Її провели у формі зустрічі друзів по професії, згадуючи яскраві події навчального року.

Традиційно організовано конкурс на найліпший навчально-дидактичний посібник, гру. Переможців обирали відвідувачі виставки більшістю голосів.

Основні напрями та досягнення діяльності дошкільних закладів міста візуалізовано на банерах:

— «За нас ніхто планету не врятує» (досвід реалізації проекту «Освіта для сталого розвитку» у дошкільних закладах міста)

— «Корекційно-розвивальна освіта Миколаєва» (напрями роботи спеціалістів міста з дітьми, які потребують корекційно-розвивального супроводження)

— «Технологія саморозвитку» (особливості роботи ДНЗ № 17 щодо впровадження в освітній процес методики М. Монтессорі)

— «Казкові лабіринти гри: ігрова технологія інтелектуально-творчого розвитку дітей дошкільного віку В. Воскобовича» (досвід педагогічного колективу ДНЗ № 133 (вул. Металургів, 30).

Фотоекспозиція, яка яскраво підтверджує багатогранність життя дітей у дошкільних закладах, є невід’ємною складовою кожної виставки-презентації. Цьогорічна фотоекспозиція присвячена темам «Педагог у житті дошкільнят» і «Методична майстерня».

Увагу відвідувачів привернули також відеоролики і мультимедійні відеопрезентації, в яких демонстрували результати:

— Щодо експериментальної роботи ДНЗ № 7
— Студія методичного супроводу вихователів-методистів у ДНЗ № 84
— Школа молодого вихователя у ДНЗ № 103 (вул. Океанівська, 43).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button