Общество

"Облтеплоенерго" повідкривало вентелі, щоб миколаївці платили чималі гроші (ВІДЕО)

У Миколаєві «Облтеплоенерго» змушує людей сплачувати збитки підприємства. Про це на сессії міськради заявив депутат Олег Солтис

Після встановлення лічильників «Облтеплоенерго» у Миколаєві зазнало значих збитків, але швидко знайшло вихід — перекласти їх на населення — про це в ході сьогоднішньої сесії міськради заявив депутат Олег Солтис, повідомляє Depo.Миколаїв.

Николаевцы сократили потребление газа на 19%.
Облгаз сетует, что недополучил 45 млн. грн.

Миколаївці сподівались, що зекономлять, але все сталось навпаки — у січні в їх платіжках з’явились боснословні сумми (за опалення трикімнатної квартири близько тисячі грн). Солтис заявив, що так сталось, тому що представники «Облтеплоенерго» ходять по будинкам, де встановлені лічільники, та відкривають подачу тепла на повну і пломбують. Таким чином всі збитки організації сплачуватиме населення, але ніхто не питає чи потрібні їм гарячі батареї при плюсовій температурі на вулиці.

Депутат зазначив, що відповідно до постанови Кабміну регулювати подачу тепла мають спеціально навчені мешканці будинку, а не представники «Облтеплоенерго». Солтис запропонував «забити задвижки кийком і не пускати до них нікого без жителів».

https://www.youtube.com/watch?v=EzZapBlKVZc

Депутат Солтис звернувся до мера Олександра Сєнкевича, щоб той дав доручення своєму профільному заступнику з ЖКГ заборонити «Облтеплоенерго» втручатися у теплорегуляцію багатоквартирних будинків.

Депутат Ростислав Філевський заявив, що по данному питанню необхідно звертатися до Антимонопольного комітету.

Від такого свавілля теплопостачальників постраждали жителі  і Корабельного району (котельні, розташовані у Корабельному районі Миколаєва, також знаходяться на балансі «Миколаївоблтеплоенерго») — про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомили занепокоєні мешканці будинку по вул. Артема, 32.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button