Без рубрикиОбщество

Через високий рівень вуличної злочинності поліція у Корабельному районі в січні проводить оперативно-профілактичне відпрацювання

Аналіз стану криміногенної обстановки на території Корабельного району м. Миколаєва свідчить про наявність окремих недоліків та прорахунків в організації роботи з протидії вуличній злочинності, у тому числі на території Корабельного району.

Так, станом на 23.01.2016, з початку року на території Корабельного району зареєстровано 7 кримінальних правопорушень, що сталися в публічних місцях та умовах вулиці. З них лише по 1 випадку (крадіжка майна) встановлено підозрювану особу — отже, найгірший стан у боротьбі з вуличною злочинністю спостерігається у Корабельному районі (1 з 7). З вказаних правопорушень за видами залишаються нерозкритими ще 4 крадіжки майна та інші.

Про це повідомляють у прес-службі Корабельного відділу поліції.

Разом з цим, третина перерахованих вище кримінальних правопорушень скоєні раніше судимими особами, що вказує про неналежне проведення профілактичної роботи з даною категорією громадян.

Враховуючи викладене, з метою локалізації негативних тенденцій розвитку криміногенної ситуації у місті Миколаєві, а саме в Корабельному районі, вжиття додаткових заходів щодо активізації боротьби з рецидивною злочинністю, проведення ревізії обліків і підвищення рівня індивідуально-попереджувальної роботи з раніше судимими особами в Корабельному районі, у період з 25 до 31 січня 2016 року проводиться у два етапи оперативно-профілактичне відпрацювання.

До проведення заходів залучено максимальну кількість працівників поліції Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області, а також членів громадського формування з охорони громадського порядку «Каскад».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button