Без рубрикиОбщество

Розгляд апеляційних скарг у двох позовах по "Маяку" відкладено

Сьогодні, 26 січня 2016 року, колегія суддів апеляційного у складі головуючої Базовкіної Т.М., суддів Кушнірової Т.Б. та Яворської Ж.М. під час розгляду апеляційної скарги представника відповідача за позовом прокурора Корабельного району м. Миколаєва в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації та Державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради та Слободян Євгенії Валеріївни про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на землю та витребування земельної ділянки вирішила розгляд справи відкласти до 9 лютого 2016 року до 10.00 години — повідомляє прес-секретар апеляційного суду.

У судове засідання з’явилися позивачі — прокурор відділу обласної прокуратури Коткова В.А. та представник ДП «Миколаївське лісове господарство» Гресь І.А., відповідачі та їх представники у судове засідання не з’явилися. Колегія суддів дослідила причину їх неявки, розглянула клопотання прокурора та представника ДП «Миколаївське лісове господарство», вислухала їх думки щодо доводів апеляційної скарги та вирішила зробити перерву в судовому засіданні для витребування і залучення до матеріалів цивільної справи картографічних матеріалів та інших, необхідних для всебічного апеляційного розгляду, документів.

Надалі, розпочався розгляд ще однієї апеляційної скарги у цивільній справі щодо ділянки на Маяці. Колегія суддів під головуванням Яворської Ж.М., за участі суддів Базовкіної Т.М. та Кушнірової Т.Б. розпочала розгляд апеляційної скарги представника відповідача за позовом прокурора Корабельного району м. Миколаєва в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації та Державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради та Кукли Петра Терентійовича про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на землю та витребування земельної ділянки.

За участю тих самих представників позивачів, що і в попередній цивільній справі, розгляд також відкладено на 9 лютого 2015 року на 10.00 год. для витребування оригіналів технічної кадастрової документації на земельну ділянку, яка свідчить про належність спірної земельної ділянки до земельного фонду України, копій планшетів та інших документів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button