Без рубрикиОбщество

У День Соборності України миколаївці традиційно стали в ланцюг єднання

22 січня миколаївці відзначили День Соборності, поклавши квіти до пам’ятника великого українського поета Т.Г.Шевченка. У заході взяли участь керівники області та міста, військовослужбовці, студенти, жителі Миколаєва.

Олександр Сєнкевич, вітаючи городян зі святом, відзначив, що, будуючи своє майбутнє, ми не повинні забувати про минуле. Такі дати, як сьогодні, треба пам’ятати. Як і те, що ми, українці, єдина нація.

— Ми не потрібні Європі, Росії чи Америці. Ми потрібні один одному! І політика, яка проводиться в Україні, повинна бути проукраїнською. Шановні брати і сестри! Бажаю вам всім згуртуватися навколо єдиної України і працювати на її благо, показувати свою любов реальними діями! — підкреслив мер Миколаєва.

Учасники мітингу, взявшись за руки, створили ланцюг єдності від пам’ятника Т.Г.Шевченку до пам’ятника видатному українському політичному діячеві В.М.Чорноволу.

Сьогодні ж у Миколаєві відбудеться урочистий захід, присвячений Дню Соборності України, в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії, повідомили в мерії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button