Общество

"Моя нова поліція - моя совість". Мешканці Корабельного району Миколаєва покладають на патрульних багато сподівань (ВІДЕО)

27 січня в Міжрайонному ресурсному центрі для громадських організацій, що діє в бібліотеці-філії №18 для дорослих (м. Миколаїв, пр. Корабелів, 12; завідуюча — Ольга Ясько), відбулася зустріч з громадськістю, керівниками установ та закладів «Запитуйте – відповідаємо: перші кроки патрульної поліції в Корабельному районі» за участі прес-служби патрульної поліції Миколаєва та самих патрульних.

Основною метою цією зустрічі стало визначення шляхів співпраці громади, влади і нового для України та Миколаєва підрозділу поліції.

https://www.youtube.com/watch?v=qR7XxJh5cIQ

Серед питань до нових поліцейських переважали питання про безпеку дітей на вулицях, стихійну торгівлю, взаємовідносини пішохід-водій, безпеку і порядок на зупинках транспорту та інші.

https://www.youtube.com/watch?v=iV-PCo3LIV8

https://www.youtube.com/watch?v=2O5PqHaIxHw

Представники поліції відповіли на всі запитання присутніх і запевнили в готовності до подальших зустрічей та співпраці в покращені безпеки та попередження злочинності на вулицях Корабельного району.

— Пишіть нам на сторінку в фейсбук «Патрульна поліція Миколаєва», якщо у вас є свої побажання, звернення. Може, ви, приміром, якось по-іншому бачите розстановку нарядів (по місцю і часу), — запропонував прес-офіцер Управління патрульної поліції Роман Шкуренко (колишній учень школи №1 ім. Олега Ольжича).

І представники адміністрації району, і члени громадських формувань зазначили, що готові підставити своє плече на допомогу поліцейським та зізналися, що покладають на них багато сподівань.

Одна з присутніх на зустрічі жінок дуже емоційно звернулася до правоохоронців:

— Сьогодні мені дали такий значок: «Моя нова поліція — моя совість». У мене прохання до вас: дотримуватися цього, щоб ви були нашою совістю. Щоб від душі працювали, щоб у вас були принципи свої, щоб ви були істинними громадянами нашої країни, і любили нашу Україну. І як би важко вам не було, щоб завжди вчиняли по совісті
у своїй роботі.

{gallery}2016/01/29/3{/gallery}

Активісти громадської ради Корабельного району запропонували 1 раз на квартал проводити подібні зустрічі.

«Как они начали работать — всего один грабеж в Корабельном,
а то было почти ежедневно». О буднях патрульных полицейских (видео)

НАГАДАЄМО: проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції» покликаний підвищити обізнаність громадян та їх розуміння реформи Національної поліції України через організацію бібліотеками заходів, які розвиватимуть продуктивні взаємостосунки між поліцією та місцевою громадою, інформуватимуть про впровадження реформи та роль патрульної поліції у щоденному житті мешканців міста.

Проект підтримує запровадження реформи в містах Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв та реалізується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL) в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button