Общество

Відкладається розгляд справи колишнього очільника Жовтневої податкової Туриці, обвинуваченого у хабарництві

У Центральному районному суді м.Миколаєва розглядається кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього керівника об’єднаної Жовтневої державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області.

Судове засідання у справі було призначене на 22.01.2016 року, однак воно не відбулося у зв’язку з тим, що не з’явився обвинувачений. Його захисник надав суду документ, згідно з яким колишній податківець перебуває в медичному закладі на лікуванні.

Пойманный на взятке экс-начальник Жовтневой налоговой
хочет податься в бизнес

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва повідомляє, що суддею Сергієм Медюком справу відкладено до 11.02.2016, початок судового засідання — о 14.30.

Нагадаємо, обвинувачений підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України («Одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди»). 15 червня минулого року відомості про кримінальне правопорушення були внесені до ЄРДР.

На думку органу досудового слідства, обвинувачений, обіймаючи відповідальну посаду, підозрюється в тому, що одержав від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 240 тис.грн., за не вжиття контрольно-перевірчих заходів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button