Общество

Апеляційний суд відхилив чергову скаргу на рішення по ділянці на "Маяку"

Сьогодні, 13 січня 2016 року, колегією суддів у складі Довжук Т.С., Шолох З.Л. та Коломієць В.В. розглянуто апеляційну скаргу представника відповідача Сторожук Ю. А. – Бортика Д.О. на рішення Корабельного районного суду від 18 вересня 2015 року у цивільній справі за позовною заявою прокурора Корабельного району міста Миколаєва, в інтересах держави, в особі Миколаївської обласної державної адміністрації та Державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради, Пустовіт Людмили Петрівни, Точиліна Віталія Володимировича та Сторожук Юлії Анатоліївни про визнання незаконними та скасування пунктів рішень Миколаївської міської ради, визнання недійсним договорів купівлі-продажу, Державного акту на право власності на землю та повернення земельної ділянки. Про це повідомив прес-секретар апеляційного суду.

Традиційно у судове засідання до приміщення цивільної палати апеляційного суду Миколаївської області з’явилися громадські активісти на чолі з Ігорем Дерев’янком. Вони розгорнули саморобні плакати наступного змісту: «Збережемо сосновий гай «Маяк» для народу, а не для окремих скоробагатьків» та «Знищення лісу «Маяк» — стрільба в спину бійцям на фронті».

Колегія суддів, дослідивши докази у справі та заслухавши всіх присутніх учасників процесу, ухвалила рішення про залишення без зміни рішення суду першої інстанції.

По закінченню слухання громадські активісти проголошували гасло «Слава Україні!», висловлюючи задоволення щодо того, що чергова земельна ділянка на Маяку повернута у власність держави.

Ухвала апеляційного суду набрала законної сили з моменту проголошення, але може бути оскаржена у касаційному порядку. Після сплину трьох днів, коли буде виготовлено повний текст ухвали, з її змістом можна буде ознайомитися у Єдиному Державному Реєстрі судових рішень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button