Общество

Наречений у Корабельному районі хусткою задушив жінку і написав на її тілі вказівку, куди віднести цю хустку

До поліції Корабельного району м. Миколаєва повідомили про те, що вбито молоду жінку. Через кілька годин зловмисник, який обґрунтовано підозрюється у причетності до скоєння тяжкого злочину, вже давав свідчення щодо обставин трагедії.

Про настання смерті 26-річної жінки повідомила сестра громадянського чоловіка потерпілої. Жінка прийшла до квартири, яку орендувало подружжя, щоб з’ясувати, що могло стати причиною раптового від’їзду її брата.

Як з’ясувалось, 37-річний чоловік, весною минулого року повернувшись з місць позбавлення волі, де він знаходився за скоєння вбивства, познайомився із дівчиною та у січні в них вже було призначено день весілля. Молодята орендували житло, збирали гроші на урочистості, але 6 січня, близько 07:00 год. ранку, наречений завітав до сестри та, віддавши їй свій мобільний телефон і ключі від орендованої квартири, сказав, що весілля відкладається, і що його шукати не потрібно.

Жінка здивувалась та, почекавши кілька годин, все ж таки вирішили піти до майбутньої невістки та з’ясувати, що ж відбулося, але, зайшовши до квартири, побачила, що дівчина лежить на підлозі та не подає ознак життя.

Експерт, оглянувши тіло загиблої, зробив попередній висновок, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії. Було вилучено і знаряддя злочину – хустка, якою була задушена дівчина. Більш того, на тілі потерпілої було написано про те, що потрібно віднести хустинку до церкви.

Приблизно о 14:00 год. оперуповноважені затримали «нареченого» на залізничному вокзалі. Він не збирався купувавати квиток, бо розумів, що його вже можуть шукати, але сподівався, що знайде можливість покинути територію області якимось іншим шляхом.

Слідчим відділенням Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками п.13 ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років, або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Затриманий в порядку ст. 208 КПК України чоловік пояснив правоохоронцям причини, через які він вбив свою наречену. Мовляв, близько опівночі вони почали з’ясовувати стосунки. Чоловік звинуватив жінку, що та нібито йому зраджує, дівчина заперечувала, сварка мало не дійшла до бійки і в якусь мить зловмисник побачив хустку, схопив її та задушив нею свою громадянську дружину.

Пояснив затриманий і напис, що він зробив на тілі загиблої. Так, вищезазначену хустинку дівчина випадково принесла з церкви та не встигла віддати, тож чоловік і вирішив, щоб хтось, хто знайде тіло, відніс хустку до храму.

Відділ комунікації
ГУ НП у Миколаївській обасті 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button