Общество

Депутат від "Опоблоку" Ігор Копійка полював у заповіднику. Громадськість звернулась в прокуратуру із заявою про злочин

23 листопала ГО «Комунальна самооборона» на ім’я Прокурора Миколаївської області Кривовяза В.П. було подано заяву про злочин за бракон’єрство у Тілігульскому заповіднику на групу осіб, серед яких було опізнано депутата Миколаївської міської ради, заступника голови фракції від «Опозіційного Блоку» Ігора Копійку.

В заяві йдеться про наступне:

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

22.11.2015 року у інтернет-виданні «Nikmedia.com.ua» розміщенно статтю під назвою «Депутат от Оппоблока незаконно охотился в Тилигульском заповеднике (ФОТО)»

В цій статі (http://nikmedia.com.ua/news/view/14195/deputat_ot_oppobloka_nezakonno_oxotilsya_v_tiligulskom_zapovednike_foto) говориться, що «Сегодня, 22 ноября, несколько мужчин противозаконно охотились в Тилигульском региональном ландшафтном парке» та йдеться про повідомлення доктора біологічних наук Івана Русєва:
«….Сегодня несколько охотников, двое из которых нам удалось сфотографировать, противозаконно охотились в Тилигульском региональном ландшафтном парке. Инспекторы парка в приморской части объекта природно-заповедного фонда, практически отсутствуют. Охотники вели себя уверенно, и так, как будто они хозяева территории. Своим присутствием и выстрелами, они разогнали отдыхающих и кормящихся птиц, среди которых были и редкие. Недалеко мы обнаружили пристрелочное место…..»

Далі у статті повідомляється, що одного з стрільців на фото впізнали і це є – депутат Миколаївської міської ради, заступник голови фракції від «Опозіційного Блоку» Ігор Копійка.
У статті наведені факти підтверджується фотографіями.

ПРОШУ:
1). Провести ретельну перевірку викладених у заяві фактів.
2). Порушити кримінальне провадження та притягнути до відповідальності винних осіб.

Відповідь надати в письмовому вигляді згідно до вимог чинного законодавства.»

Громадськи активисти впевнені, що «активна бездіяльність» правоохоронних органів, влади, зневага до елементарної справедливості провокує народ на такі прояви, як: Врадіївськи події, повалення опор ліній електропередач до окупованого Криму…..

Голова ГО «Комунальна самооборона» Деревянко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button