Без рубрики

У школу № 29 завітало свято знань, юності і краси

Закінчилось безтурботне літо!
У школи завітало свято Знань!

Перше вересня — радісний і в той же час хвилюючий день, коли після літнього відпочинку діти повертаються до школи здобувати знання. Це день, коли школа знову наповнюється дитячим сміхом, веселими перервами та шурхотом зошитів на уроках. 

…Під урочисту музику розпочалася святкова лінійка. Головні гості на святі у школі № 29 – першокласники. Малюки ще трохи розгублені, але в очах — шалена цікавість! Тепер вони стають частиною великої шкільної родини і отримують горде звання – «учень».

08503

Свято за традицією відкрила директор школи Лариса Анатоліївна Грицюк, вона привітала всіх з початком нового навчального року, побажала здоров’я, успіхів у навчанні та такого довгоочікуваного миру в країні.

08504

У своєму виступі директор наголосила, що школа багата творчими вчителями, здобутки яких відомі як на рівні міста, так і на всеукраїнському рівні. Подяками науково-методичного центру нагороджені вчитель фізики Братошевська Світлана Вікторівна і вчитель біології та хімії Дибченко Валентина Іванівна. Вчитель фізичної культури Бабієнко Олег Миколайович отримав грамоту Міністерства освіти України за сприяння розвитку фізичного виховання та спорту школярів.

Цей рік для школи особливий. Серед багатьох навчальних закладів міста Миколаєва школа виборола особливе визнання. Управління освіти Миколаївської міської ради та НМЦ відзначило наполегливу працю вчителів школи пам’ятною відзнакою «Освіта Миколаєва» у номінації «Педагогічний пошук» за ефективну популяризацію досягнень освітян міста в Україні та світі.

08505

08506

На лінійку були запрошені шановні гості – бійці АТО: підполковник Миколаївського зонального відділу служби правопорядку Станіслав Миколайович Грицюк (випускник школи № 29 — 1998 року), який в зоні проведення антитерористичної операції виконував обов’язки коменданта міста Маріуполя, майор Олексій Костянтинович Маркелов і підполковник Дмитро Вікторович Черненко Миколаївського зонального відділу служби правопорядку, які під час бойових дій в зоні проведення АТО виконували обов’язки, щодо забезпечення правопорядку у місті Красноармійськ (батьки учнів школи).

Герої привітали учнів з 1 вересня і побажали гарно навчатись. Побували гості й на уроках патріотизму (в 2, 6, 7, 8, 9, 10, 11 класах).

08511

08507

Завітали до школи представник адміністрації Корабельного району Богдан Ірина Іванівна та Шиліна Світлана Леонідівна, методист Науково-методичного центру міста Миколаєва, яка побажала учням і вчителям вдалого навчального року і нових здобутків, наголосила, що особливо пишається тим, що поряд з нею стоїть її учень, Станіслав Миколайович Грицюк, гідний син своєї Батьківщини, який не вагаючись пішов захищати свою рідну землю:

«Станіслав завжди був і є патріотом, чесним і вірним Україні. Це в ньому заклали його батьки Микола Петрович і Лариса Анатоліївна Грицюк. Лариса Анатоліївна, як колись на посаді вчителя історії, так і зараз, працюючи директором школи № 29, на перше місце ставить виховання патріотизму, як у своїх дітей, так і у всієї великої шкільної родини».

08512

Особливою гостею свята стала Ірина Анатоліївна Алдошина, мати Максима Алдошина — 
воїна, який приймав участь у проведенні АТО і ціною свого життя врятував двох побратимів. Ірина Анатоліївна побувала на уроках патріотизму у 9 і 10 класах і побажала, щоб злагода і добро завжди крокували поруч з учнями нашої школи, щоб над усіма українцями було мирне небо і щоб жили ми у вільній незалежній Україні.

08500

08501

Окрасою свята стали майбутні випускники – одинадцятикласники. Вони виступали разом з творчими колективами школи. Веселими піснями й танцями, яскравими театральними постановками і флешмобом з першокласниками відзначили учні школи свято 1 вересня.

08502

08508

Традиційно, першокласників благословляли батьки. Усміхнену малечу осипали пшеницею з цукерочками, монетами і дубовим листям, на знак того, щоб у їх житті завжди було щастя, благодать, радість, достаток і міцні знання.

Добре починати навчальний рік зі свята, це заряджає гарним настроєм на нелегкі, але цікаві навчальні будні.

08509

08510

Країна знань знову відкрила свої двері для школярів. Вітаємо зі святом! 

Практичний психолог ЗОШ № 29
Скорохід О.В.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button