Общество

Чого бояться? Наполегливо не приймають "Положення про громадські слухання в місті Миколаєві" депутати міськради

Сьогодні, 15 вересня, в ході II пленарного засідання 49-ї сесії Миколаївської міської ради VI скликання депутати в четвертий раз за 2015 рік розглянули проект рішення «Про затвердження Положення про громадські слухання в місті Миколаєві». І знову проект не набрав потрібної кількості голосів.

«Николаевские депутаты не хотят слушать горожан», — активисты, разработавшие Положение об общественных слушаниях (ВИДЕО)

Після умовлянь глави експертно-громадської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міськради Людмили Руденко-Кардаш про те, що 24 червня 2015 року пройшли громадські слухання щодо проекту і 95 слухачів з 110 підтримали Положення, депутати проголосували ще раз, але набрали лише 37 голосів «за» — повідомляють у прес-службі міськради.

«Будем подстегивать власть». Проект
«Положения об общественных слушаниях
в Николаеве» утвержден (ВИДЕО)

Депутат Тетяна Суслова запропонувала зробити виняток і проголосувати третій раз за сьогодні, але перш проголосувати за те, щоб повернутися до розгляду цього питання. Знов приділити увагу питанню громадських слухань погодилися лише 29 депутатів.

Страх перед народом? Николаевские депутаты опять
не приняли Положение об общественных слушаниях

Зазначимо, що це питання розглядалося вже на сесійних засіданнях міськради
у січні, березні та червні 2015 року…

Нагадаємо, ми писали: «Страшно далеки они от народа! «Ближний круг» губернатора Мерикова не голосовал за Положение об общественных слушаниях», — Исаков

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button