Общество

"Економічний патріотизм". Скільки грошей у вигляді податків сплатили мешканці Корабельного за 8 місяців 2015 року

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області інформує, що з початку 2015 року платники податків Корабельного району, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету понад 8 428 200 гривень єдиного податку, що на 1 014,9 тис. грн. більше, ніж за минулий рік.

Нагадаємо, що з 1 січня 2015 року набрали чинності зміни щодо спрощеної системи оподаткування. Збільшено поріг граничного доходу для перебування в певній групі, знижено ставки єдиного податку…

Крім того, з початку 2015 року страхувальники нашого району сплатили 104 316 000 грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування. Це на 8 284,0 тис. грн. більше проти аналогічного періоду минулого року.

Позитивна динаміка надходжень з цього суспільно важливого платежу свідчить про чітке функціонування економічної системи забезпечення сплати коштів на «соціалку», відповідальність бізнесу регіону та його налаштованість на економічний патріотизм.
Не секрет, що вчасно і в повному обсязі сплачений єдиний соціальний внесок – це основа соціального захисту громадян, які сьогодні потребують державної підтримки.

Фахівці фіскальної служби також нагадують, що у випадку несплати чи несвоєчасної сплати єдиного соціального внеску до боржників застосовується штраф у розмірі 20 відсотків не сплаченої своєчасно суми. Втім, як мовиться, краще не зволікати зі справами, бо своєчасна сплата ЄСВ – запорука вчасно отриманої пенсії.

ДПІ у Корабелньому районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button