Без рубрики

Зупинити шахраїв та корупціонерів допоможуть дзвінки та повідомлення - нагадують податківці Корабельного району

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області зазначає, що протягом 2015 року на території області діють шахраї, які представляючись керівниками Державних податкових інспекцій Державної фіскальної служби у Миколаївській області, вимагають грошові кошти у суб’єктів господарювання або провокують їх на інші незаконні дії.

Звертаємо увагу всіх підприємців і керівників підприємств і організацій, що такі дзвінки є провокацією з боку невідомих осіб, які шахрайським способом намагаються отримати певні матеріальні блага, дискридитуючи працівників органів ДФС.

Увага! Активізувались шахраї, які діють
під виглядом працівників фіскальної служби

Відтак, у разі надходження побідних дзвінків закликаємо керівників суб’єктів господарювання повідомляти безпосередньо працівників відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Миколаївській області за тел. (0512) 47-21-28.

Також, додатково повідомляємо, що з метою системного запобігання корупції, виявлення та ліквідації причин і умов її існування, забезпечення ефективного захисту процесу наповнення державного бюджету від корупційних впливів продовжує роботу антикорупційний сервіс «Пульс». Нагадуємо номер цілодобової телефонної лінії антикорупційного сервісу Державної фіскальної служби України: (044) 284-00-07.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button