Общество

"Чи є совість у цих прокурорів?" Судитимуть воєнкома Жовтневщини, що воював у зоні АТО. Небайдужих кличуть на 22.07 "захистити" героя

«Слава Україні!!!! Героям слава!!!
Чи варті чогось ці слова з вус наших керманичів?», — питає голова Жовтневої РДА Вікторія Москаленко.

«Сьогодні держава, в особі військової прокуратури дозволяє собі ганебне ставлення до героїв нашої країни. 

Військовий комісар Жовтневого району Андрій Приходченко, учасник АТО як командир артдивізіону 79 окремої аеромобільної бригади в 2014 році відчайдушно захищав нашу Батьківщину, в той час, коли ті самі військові прокурори, які сьогодні намагаються забруднити ім’я Андрія Приходченко, не мають на це жодного морального права, оскільки, саме він дивився смерті в очі, оскільки, саме він пішов на захист нашої держави одним із перших і мужньо відстоював її незалежність та цілісність, в кінці кінців мир для нас, і в т.ч. для тих військових прокурорів та їх родин», — пише Москаленко.

Після повернення з зони АТО Андрій Приходченко, де отримав тяжкі поранення, пішов працювати у військкомат Жовтневого району.

«Ми усі прекрасно знаємо настрій нашого регіону, регіон дійсно «важкий на патріотизм», однак, існують і безліч інших причин та нюансів, які потрібно враховувати при мобілізації.

64% плану по мобілізації – це є правопорушення, а обвинувачення за невиконання плану на 100% чоловіка, який майже рік на прикордонній території, на Саур-Могилі, під градами боронив нас — це не є злочин? Чи є совість у цих прокурорів? Чи вони самі на 100% виконують свої зобов’язання?», — вважає голова Жовтневого району.

Чтобы способствовать мобилизации, прокурору Жовтневого р-на
нужны списки уклонистов и нерадивых чиновников

Ось лише декілька відгуків на повідомлення голови райдержадміністрації:

Безымянный

Вікторія Москаленко закликає всіх небайдужих підтримати героя АТО:

«Наші сміливі чоловіки, наші брати і батьки боронять країну на сході, віддаючи своє здоров’я та життя, то ж ми зобов’язані боронити їх права тут.

Патріоти та просто гідні діти Миколаївщини, сьогодні герої, потребують нашої допомоги. Закликаю Вас «озброюватись» державною символікою і «захистити» Андрія 22 липня 2015 року об 9 год. 30 хв. біля приміщення Корабельного районного суду м. Миколаєва за адресою: м. Миколаїв, вул. Самойловича, 29а (в сквері біля ринку в Корабельному районі)».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button