Общество

«Чарівні перевтілення» у дитячій бібліотеці в Корабельному районі (Відео)

На початку червня у бібліотеці для дітей №8 стартувала програма літнього читання «Канікули в Букландії». А цілих п’ять днів минулого тижня на відділі книгообміну та сімейного читання проходила презентація літнього читання під назвою «Чарівні перевтілення» для дітей літніх таборів шкіл Корабельного району.

Чудовий чарівник запрошує всіх читачів відділу — учнів 1-х – 4-х класів на «Чарівні перевтілення» і пропонує книжкову виставку – диво «Дзеркало перевтілень». Зазирнувши в чарівне дзеркало ви перевтілитесь в улюблених героїв книг, які прочитаєте влітку. А якщо ви прочитаєте найбільшу кількість книг, то станете переможцем програми і отримаєте подарунок, який уже зараз чекає на вас у «Чарівній скрині перевтілень» і звичайно ж це – найцікавіша книга.

Книжкова виставка – диво також пропонує для всіх читачів інформаційні списки літератури, які стануть у допомозі вибору книг, які бажано прочитати влітку по шкільній програмі. Реклама нашого відділу під назвою «Все в ваших руках» також допоможе вам взяти участь у програмі літнього читання «Канікули в Букландії» та стати переможцем літнього читання «Чарівні перевтілення», вона говориться про те, що все тільки в ваших руках і все залежить тільки від вас самих.

18061

У вересні  на нашому відділі книгообміну та сімейного читання буде проходить фінальне шоу, на якому відбудеться нагородження переможців програми літнього читання.

На фінальне шоу цього року ми запрошуємо всіх учасників програми, які перевтіляться в улюблених героїв книг, переодягнувшись в книжкових героїв тих книг, які вони прочитають влітку.

І у відділі книгообміну та сімейного читання буде проходити «Парад книжкових героїв». Всі учасники літнього читання «Чарівні перевтілення» будуть йти по чарівній доріжці перевтілень.

18062

18063

Відділ книгообміну та сімейного читання бажає всім учасникам літнього читання успіхів, приємного читання та гарного відпочинку!

Я шукаю країну, де багато світла,
Де любов у серцях людей живе.
Що добром і казкою зігріта,
Де промінь сонця літнього зове!

Відділ книгообміну та сімейного читання бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button