Общество

Діти пільгових категорій з Корабельного оздоровлюються безкоштовно

Літо – пора канікул та відпусток. Організація літнього відпочинку дітей є складовою частиною безперервного та послідовного процесу виховання. Дитячі заклади оздоровлення і відпочинку створюють умови для педагогічно обґрунтованого, змістовного та цікавого дозвілля дітей, дають можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд.

Переваги такого відпочинку незаперечні. По перше режим, свіже повітря, маса нових знайомих, колектив і обов’язково дисципліна. Рухливий спосіб життя, інтенсивне його насичення різними видами діяльності: тут і ранкова гімнастика, і туристичні походи, і конкурс пісні чи танцю. А головне — тут життя без телевізора, комп’ютера, та збалансований режим харчування.

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради піклується про дітей пільгової категорії: діти під опікою, діти інваліди, діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, обдарованих дітей, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
та інші
.

Відділ у справах сім’ї, молоді, культури та спорту адміністрації Корабельного району з 01 червня 20015 року відправив на відпочинок 51 дитину в дитячі табори такі, як «Маяк», «Космос» с.Рибаківка, «Дельфін» с. Мала Корениха, УДЦ «Молода гвардія» м. Одеса.

«Оздоровлення дітей пільгових категорій – гарна нагода безкоштовно оздоровити дитину, дати їй додатковий стимул для фізичного, інтелектуального та творчого розвитку», — повідомляють в адміністрації Корабельного району.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button