Общество

"Доступ до публічної інформації - право, гарантоване законом!" - податківці Корабельного району

ДПІ у Корабельному районі ГУ ДФС у Миколаївській області звертає увагу, що для забезпечення прозорості та відкритості суб’єктів владних повноважень, створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, що знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, а також інформації, що становить суспільний інтерес, в Україні діє Закон України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації».

ДПІ у Корабельному районі ГУ ДФС у Миколаївській області приділяє особливу увагу реалізації права кожної особи на доступ до публічної інформації. Так, до Корабельної інспекції також надходять запити на отримання публічної інформації. Усі відповіді надані запитувачам у встановлені законодавством строки.

Необхідну інформацію щодо подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів ДФС, розміщено на інформаційних стендах Центру обслуговування платників ДПІ у Корабельного району м. Миколаєва та сайті ГУ ДФС у Миколаївській області (http://mk.sfs.gov.ua/).

Напомним, мы писали: 
Главный налоговик Корабельного района: «Там, где ты работаешь, — там твой дом»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button