Без рубрики

Голова Жовтневої РДА провела Skype-конференцію з мешканцями району

«Ми повинні максимально використовувати всі наявні в нас можливості для вирішення питань мешканців Жовтневого району», — про це голова Жовтневої райдержадміністрації Вікторія Москаленко говорила сьогодні під час проведення Skype-конференції, організованої Комунальною установою «Централізована бібліотечна система».

— Враховуючи технічний прогрес, сьогодні дуже важко уявити життя без Інтернету. Всесвітня мережа є майже в кожному населеному пункті Жовтневого району, – зазначила Вікторія Москаленко. — Ми повинні максимально використовувати всі наявні в нас можливості для вирішення питань мешканців Жовтневого району. Не кожен має можливість приїхати до райдержадміністрації на особистий прийом, чи до сільської, селищної ради під час проведення виїзного прийому громадян, тому в районі створена Інтернет — приймальня, куди можуть звернутися громадяни по важливим питанням.

На skype-зв’язок вийшли 20 мешканців Жовтневого району з сіл Бармашове, Мішково-Погорілове, Новомиколаївка, Прибузьке, Українка, Шевченкове.

Ставились різноманітні питання: щодо майбутньої реформи децентралізації влади , питання функціонування підприємств соціально-культурного побуту в населених пунктах, екологічні проблеми, які важливо вирішити. Більше всього задавались питання щодо водопостачання, ремонту будівель в Жовтневому р-ні. Своєчасним було запитання щодо надання матеріальної допомоги багатодітному військовослужбовцю, учаснику АТО, та інші.

Голова райдержадміністрації Вікторія Москаленко зазначила, що функціонування інтернет-приймальні стало можливим завдяки плідній співпраці з Комунальною установою «Централізована бібліотечна система». Питання, які мешканці Жовтневого району бажають задати владі — залишаються в сільських бібліотеках, які формуються в список і надсилає в приймальню голови РДА. В зазначений день і час мешканці сіл приходять до своїх книгозбірень, які мають інтернет-центри і мають нагоду поставити питання до голови РДА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button