Без рубрики

У Жовтневому районі відкрито новий дитячий садочок

2 червня у Жовтневому районі Миколаївської області відбулося урочисте відкриття Партизанського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад». Про це повідомили у Жовтневій РДА.

— Сьогодні перед нами взірцевий приклад того, як громада, не чекаючи вказівок, відчувши необхідність повноцінного розвитку своїх дітей, якісної підготовки їх до навчання у школі, звернулось до керівництва району з пропозицією створити в селі Партизанське дошкільний навчальний заклад, – розповіла голова Жовтневої РДА Вікторія Москаленко. – Бажання громади здійснено. І це зробили ви, шановні жителі. Влада тільки підставила своє плече для реалізації такої гарної справи.

IMG 8561 IMG 8705

Також Вікторія Москаленко зазначила, що основне завдання для влади — дійти до кожної територіальної громади і створити таку атмосферу, щоб люди мали віру в завтрашній день і розуміли, що влада налаштована послідовно вирішувати ті буденні питання, що хвилюють сьогодні кожного жителя району.

На відкритті закладу були присутні: заступник голови райдержадміністрації Ігор Матвєєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Палієнко, маленькі вихованці дошкільного відділення, батьки, вчителі та вихователі, представники громади.

IMG 8696

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button