Без рубрики

Проблемні питання мешканці Корабельного вирішують за допомогою антикорупційного сервісу "Пульс"

Завдяки цьому сервісу клієнти ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області, в тому числі і суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, вирішують проблемні питання, які виникають у веденні бізнесу та під час спілкування із службовими особами відомства.

Всі звернення розглядаються невідкладно, протягом 3-х робочих днів з моменту надходження, та вирішуються по суті з повідомленням заявника про результат розгляду.

Нагадаємо, що інтерактивний сервіс «Пульс» приймає звернення платників податків з податкових та митних питань.

Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення, можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

ДОВІДКОВО:

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує, що
на веб-сайті Державної фіскальної служби України розміщено ряд сервісів, які стануть у нагоді не лише суб’єктам господарювання, але й пересічним громадянам та допоможуть заощадити власний час та кошти. Особливою популярністю серед платників користується: «Електронний кабінет платника податків», «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Електронна звітність», «Дані реєстру платників ПДВ», Антикорупційний центр «Пульс», «Анулювання реєстрації платників ПДВ», «Декларування он-лайн», «Реєстр платників єдиного податку», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Реєстр страхувальників», «Дані про взяття на облік платників податків» тощо. Платників ЗЕД зацікавлять «Електронна митниця» та «Митна статистика». 

Крім того, на веб-порталі ДФС розміщені кодифіковані Податковий та Митний кодекси України та інші нормативно-правові акти щодо єдиного соціального внеску, податкового та митного законодавств. Також до уваги платників розділи: «Рішення місцевих рад», «Реєстри», «Переліки», «Довідники» та «Бюджетні рахунки».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button