Общество

Зі святом останнього дзвоника школярів у Корабельному привітали бійці АТО і віце-губернатор

Сьогодні, 29 травня, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук завітав на світле свято Останнього дзвоника у Миколаївську загальноосвітню школу I-III ступенів №1 імені Олега Ольжича.

Микола Романчук щиро привітав учнів, випускників, вчителів та батьків з цим святковим днем, яке знаменує не лише завершення навчального року, а й подолання нової сходинки на життєвому шляху до поставленої мети. Він побажав випускникам  успіху, сили духу у підкоренні вершин, невичерпного завзяття та сміливості у майбутніх звершеннях. Попереду відкривається багато нових горизонтів, можливостей здобути професію та побудови власної сім’ї.  

29057

Привітати вихованців навчального закладу прийшли і військовослужбовці, які служать 
у зоні проведення АТО. Малеча подякувала їм за їх відвагу і героїзм, проявлені у боях, передала малюнки та листи з побажаннями повертатися живими — повідомили в ОДА.

29056

Навіть погода не затьмарила усмішки на обличчях школярів, випускників та усіх гостей заходу. Випускники школи, під звуки мелодійної пісні, зтанцювали останній шкільний вальс. Після чого випустили у небесну височінь білих голубів та різнокольорові кульки в знак миру, щастя та світлого майбутнього нашої країни. Традиційно, наприкінці свята, батьки посипали випускників житом-пшеницею на щастя, на долю, аби доросле життя було легким та сповненим радісних моментів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button