Общество

За рахунок місцевого бюджету придбали п’ять сучасних електрокардіографів для медичних закладів Жовтневщини

14 травня в конференц-залі ЖЦРЛ відбулося планове заняття із завідувачами амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерських пунктів, сімейними лікарями та медсестрами лікувально-профілактичних закладів.

«На превеликий жаль, рівень сільської медицини відстає від міського, це обумовлено багатьма факторами. Та ми не повинні сприймати це як належне. В наших силах змінити все на краще, чим ми і займаємось. Сьогодні з місцевого бюджету було виділено кошти на придбання п’яти сучасних електрокардіографів», – зазначила голова Жовтневої районної держадміністрації Вікторія Москаленко.

«Людське життя безцінне, і ми маємо зробити все, що від нас залежить, аби зберегти його. Покращення побутових умов, технічне медичне обладнання і забезпечення кваліфікованими кадрами амбулаторії і ФАПи – це той шлях, яким ми йдемо і з якого не звернемо», — додала вона.

P5141178

Голова Жовтневої РДА вручила електрокардіографи завідувачам Первомайської, Пересадівської, Воскресенської амбулаторій та завідувачам ФАПів сіл Ташкент та Воровське, наголосивши, що сучасне обладнання надає змогу медпрацівникам покращити роботу з виявлення серцево-судинних захворювань.

P5141195

За матеріалами КУ «Жовтневий РМЦ ПМСД»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button