Без рубрики

Зустріч з демобілізованими бійцями АТО Жовтневого району

«Герої серед нас» — під таким гаслом в Новомиколаївській бібліотеці-філії відбулася урочиста зустріч з демобілізованими воїнами АТО.

Справжні Герої сучасності:

Янович Іван (нагороджений медаллю «Незалежна Україна 3 ступеня» від 25 лютого 2015р.),
Римарчук Юрій,
Неділько Дмитро,
                                                                    Андрієвський Олександр,
                                                                    Соболєв Олег,
                                                                    Скаржинець Денис,
                                                                    Щерьодін Дмитро,

а також їхні мами: Двойнісюк Ірина, Деркач Юлія, Юшкевич Олена, Скаржинець Ольга , Баришова Лідія, Янович Тетяна, Неділько Євгенія, Андрієвська Валентина, Щербань Євгенія, Скаржинець Світлана, Дєдух Катерина, Щеродіна Світлана, Галушка Марія.

13053

Урочиста зустріч проходила в День пам’яті і примирення, бо як відомо без пам’яті про минуле не буде майбутнього! Право покласти квіти до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам – односельчанам в роки Другої світової війни, було надано: Скаржинцю Денису та Андрієвському Олександру.

Голова Жовтневої райдержадміністрації Вікторія Москаленко від всієї душі подякувала демобілізованих воїнів, які чесно виконали свій обов’язок перед Батьківщиною і вручила квіти та продуктові набори.

13054

— Я вдячно долі за те, що маю можливість потиснути руки справжнім Героям! За те, що живу в один час зі справжніми чоловіками – захисниками Вітчизни. Низько вклоняюсь Вам. Ви даруєте нам надію і віру в перемогу. – зазначила Вікторія Вікторівна – І те невелике, що ми можемо, це підтримати вас, підставити своє плече в вирішенні питань пов’язаних з поверненням до мирного життя. Кожна зустріч це можливість ознайомитись з усіма вашими проблемами і знайти шляхи їх розв’язання. Кожен державний службовець це в першу чергу ваш помічник.

Директор КУ «ЦБС» Тетяна Остафійчук побажала всім миру та здоров’я, повідомила військовослужбовцям, що в кожній бібліотеці району вони зможуть знайти всю інформацію про пільги, які надає держава учасникам АТО.

Сільський голова Ніна Стогній зі сльозами на очах привітала хлопців та вручила гарантійні листи на отримання грошової допомоги.

13055

Ведучі заходу Стройко Тетяна та Прибильська Євгенія розповіли про всіх воїнів АТО Новомиколаївської сільської ради, які захищають єдність України: Двойнісюк Андрій (за час служби Андрій був нагороджений іменним годинником та нагороджений Міністром Оборони України Степаном Полторак «Відзнакою за військову доблесть», Дідух Руслан, Нечитайло Василь Щербань Михайло , Щербань Дмитро, Мішура Ігор, Юшкевич Олександр, Баришов Денис, Деркач Віталій, Василенко Віктор, Урсов Сергій, Шевченко Павло, Трухов Євгеній, Скаржинець Сергій.

Військові щиро дякували голові райдержадміністрації Вікторії Москаленко, за те, що вона є справжнім другом 79-ої аеромобільної бригади. Користуючись нагодою воїни дружніми оплесками подякували їй за допомогу у придбанні бронежилетів, продуктів харчування, необхідної техніки і медикаментів. Подякували за те що Вікторія Вікторівна робить це не за службовою необхідністю, а за покликом душі і від щирого серця.

13056

Під час зустрічі прозвучали пісні «Рідна мати, моя», «Прошу у неба», «Україна вишиванка», а також були показані два відеоролика: «Хоробрі серця Новомиколаївки», «Герої не вмирають». Всі учасники заходу прийняли участь у закладанні клумби із висівом квітів червоних маків, як символ пам’яті в Україні. Захід пройшов на високій патріотичній ноті.

Джерело: zhovtnevy.mk.gov.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button