Общество

Пішов з життя полковник служби цивільного захисту у відставці Сергій Орлов, який починав з пожежного Корабельного району

Вчора, 9 квітня, рятувальники Миколаївщини попрощались та провели в останній шлях одного з найкращих своїх співробітників Орлова Сергія Васильовича, ветерана служби цивільного захисту, полковника у відставці, чоловіка, який віддав бездоганній службі понад 30 років життя та просто людину з великої літери.

Сергій Васильович прийшов до лав пожежної охорони молодим фахівцем, який із завзяттям брався за усі завдання, які перед ними ставилися. І коли сталася трагедія на Чорнобильській АЕС, приймав участь у ліквідації її наслідків. З жовтня 1987 й по квітень 1988 рр. він виконував обов’язки інспектора по охороні станції, самовіддано працював для того, щоб швидко ліквідувати наслідки тієї аварії.

Протягом всього професійного шляху, від пожежного СВПЧ-8 Корабельного району до начальника Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області вболівав за долю своєї справи, вмів грамотно, творчо й ініціативно вести службові справи, доброзичливо ставився до людей, турбувався про підлеглих, здобув авторитет серед працівників та ветеранів служби.

100411

Звістка про смерть Сергія Васильовича сколихнула співробітників Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та ветеранів служби. Його життя обірвалося на 52 році життя, коли ще стільки стежок не пройдено, стільки подій не пережито. Він тільки став дідусем, та ще навіть не встиг насолодитися щасливими днями, відчути всю насолоду від того, як зростає його онука.

Не можливо словами передати всі слова жалю та болю від цієї втрати. Орлов Сергій Васильович назавжди залишиться у історії пожежної справи Миколаївщини, у історії Миколаївського гарнізону. Вдячність за його добрі справи, професійний досвід, за той неоціненний внесок, який він вніс у нашу спільну справу – пожежну охорону не має меж. Ті, хто мав честь працювати із Сергієм Васильвичем, знають, якою гарною та динамічною людиною був Орлов.

100412 100413

Колектив Головного управління ДСНС України у Миколаївській області висловлює слова співчуття та скорботи родині Орлова Сергія Васильвича. Цю втрату ми ділило разом із вами, адже для кожного з нас Сергій Васильович був особливою людиною — і гарним другом, і товаришем, і колегою, і наставником. І цю втрату вже неможливо заповнити, але ми можемо нести по життю пам’ять про нього, цінувати та дорожити тими знаннями та вміннями, якими свого часу він ділився із нами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button