Общество

Телеканал ТВі припиняє мовлення з понеділка

З понеділка, 23 березня, телеканал ТВі припиняє мовлення. Цю інформацію підтвердили кілька джерел, які працювали на каналі.

Колективу повідомили, що сьогодні, 20 березня, в них останній робочий день, канал закривається і з понеділка вже не буде ефірів — повідомляє «Телекритика». При цьому невідомо, чи будуть виплачені колективу борги по зарплаті щонайменше за три місяці.

«Телекритика» намагається отримати коментар директора каналу ТВі Ольги Манько.

Як повідомляла «Телекритика» з посиланням на свої джерела, 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяви про безстрокову відпустку через технічні проблеми каналу та брак фінансування.

За словами журналістки, яка працювала в програмі новин каналу, на ТВі залишилося працювати близько 20% працівників. Протягом декількох місяців журналістам не виплачували зарплату. «Начебто пересварилися двоє наших інвесторів: один з них — Давид Жванія, іншого ми не знаємо», — розповіло джерело.

13 березня телеканал ТВі в офіційному повідомленні заявив, що у зв’язку з економічною ситуацією в країні скорочує виробництво програм і штат, а нові проекти планується підготувати на осінь.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button