Общество

"Матусі - сонечко моє". Майстер-класи пройшли у бібліотеці в Корабельному районі (відео)

Чудовими подарунками з паперу – «сонечками» на свято 8 Березня привітають своїх матусь учні школи №1 (4-А кл., учитель — Радул О.В.) та школи №54 (1-Б кл., учитель — Пунько О.Т.)

У бібліотеці для дітей №8, у відділі книгообміну та сімейного читання, проходили майстер-класи під назвою «Матусі — сонечко моє».

Першокласники старанно працювали, намагаючись передати тепло своїх рученят найріднішій людині на світі – своїй матусі. Малесенькими рученятами створювались «шедеври» для мам. Свої подарунки учні подарують матуся на родинному святі, яке буде проходити у бібліотеці на передодні Міжнародного жіночого дня.

060311

Учні 4-А класу, виробляючи подарунки-«сонечки», співали. Діти цього класу вже підготували та вивчили пісні, які вони будуть співати матусям на святі. 

Майсер-класи по виготовленню подарунків для рідної мами організували і провели бібліотекарі відділу Полковниченко Лілія Георгіївна і Глубоченко Наталія Олексіївна.

Дуже гарна та приваблива поробка – гарненькі червоненькі, неначе живі, комахи, які першими з’являються на весняній землі, а ще їх називають «Бож’я корівка», або «Солнишко-небушко».

060312

«Сонечки» із червоного паперу, які перевтілюються на сердечки, — вони подарують матусям тепло сердець кожної дитини.

У відділі книгообміну та сімейного читання дуже часто проходять заходи, присвячені саме сім’ї, — сімейні вікенди, родинні свята, майстер-класи. Також у відділі створені сімейні клуби «Для тих, кому за три» та «Лелека», «Сімейна бібліо-амбулаторія»; для сімей надаються послуги бібліотеки, вони отримують цікаву інформацію на різні сімейні теми, проходять заняття з молодими мамами, яких бібліотекарі інформують про нові надходження книг та періодичних видань.

060313

На порозі — весна! Тепле весняне сонечко зігріватиме рідну землю, на якій ми народились і виросли. Хочеться подякувати учням — читачам відділу книгообміну та сімейного читання, які так старанно працювали на майстер-класах, виготовляючи подарунки своїм матусям. Вони вже трішечки відчули тепло весняного сонечка. І кожна матуся теж буде радіти весняному сонцю, отримавши у подарунок «Сонечко-сердечко», зроблене руками її дитини на майстер-класі у бібліотеці для дітей №8.

060314

Мамо, настала весна,
Квітне верба запашна,
Річка в долині синіє.
Мамо, настала весна,
Пташечка в полі співає,
Пісня її чарівна
Сонечко вранці стрічає.
Мамо, настала весна!

За матеріалами Лілії Полковниченко,
провідного бібліотекаря відділу книгообміну та

сімейного читання бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button