Без рубрики

Дівчина з Корабельного району, що перенесла більше 100 операцій, зараз - у київській лікарні. ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Увага!
Адміністрація, педагогічний, батьківський, учнівський колективи Миколаївської загальноосвітньої школи № 29 і директор Лариса Анатоліївна Грицюк звертаються з проханням до всіх!

Допомоги потребує зовсім молода дівчина – Ірина Пантелеймонова, учениця 10-го класу нашої школи.

У квітні вже далекого 2001-го двохрічну Ірочку Пантелеймонову і її братика Пашу, котрий був на рік старше, дорослі ненадовго залишили у машині. Щоб малята не вийшли на вулицю без нагляду дорослих, двері машини були заблоковані, сталося замикання і почалась пожежа. Іра злякалась і заховалась під сидіння в машині. Паша бив ручками по склу, звав на допомогу. Перехожі розбили вікно машини і витягли хлопчика, а дівчинку не помітили.

Іринку витягли із салону машини рятівники, які приїхали гасити полум’я. До того часу тіло дитини так обгоріло, що пальчики рук відвалились прямо у кареті швидкої допомоги.

Після трагедії Іринка вижила, але все тіло дівчинки зосталось вкрите шрамами, жахливими наслідками безжального вогню.

Вийшовши з лікарні, вона стала жити з бабусею, бо рідна мати від неї відмовилася. Всі турботи і витрати на лікування онуки повністю лягли на плечі Олени Іванівни Михайлик.

В ток-шоу на СТБ — жители Корабельного: Родители
отказались от своих обгоревших во время пожара детей (ВИДЕО)

Дитинство Іринки пройшло в лікарнях. Дівчинка пройшла багато операцій по пересадці шкіри. Іринці зробили більше 100 операцій.

1

Сім’я Іри живе на пенсії бабусі, дідуся та на пенсію дівчинки по інвалідності. Фахівці столичного опікового центру взялися за складне завдання: повністю реконструювати руки дівчинки. Для цього знадобиться не один десяток операцій.

Крім страшних шрамів по всьому тілу, у Іринки після опіку не росте волосся на голові. Зараз дівчина знаходиться у київській лікарні, де їй зроблено операцію по реконструкції ока та вживлено два балони волосся.
Планувалось вживити під шкіру голови Ірини три балони, але не вистачило коштів, адже з ростом цін і операції стають дорожчими. Дівчина мріє відновити волосся, щоб нарешті мати можливість не прикривати усіяну шрамами голову і відчути себе такою, як всі люди.

Тому сім’я Ірочки Пантелеймонової і вся школа № 29, в якій дівчинка навчається за індивідуальною формою, звертається з проханням не залишатись байдужими до чужого горя. Навіть 1 гривня, віддана на добру справу від щирого серця, допоможе.

Робімо добро, адже саме небайдужість до чужого горя робить людину людиною!

ПриватБанк:
р/р 4405885823484347 – Михайлик Олена Іванівна (бабуся Пантелеймонової Ірини).

Адміністрація, педагогічний, учнівський і
батьківський колективи Миколаївської ЗОШ №29

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button