Общество

Хто кого? За рейдом – рейд, а нелегальні торговці у Корабельному районі – де були, там і залишаються

4 лютого спеціалістами адміністрації Корабельного району спільно з працівниками Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області проведено рейд щодо припинення стихійної торгівлі на території Корабельного району за адресами:

— пр. Жовтневий 311,
— пр. Жовтневий, 342 (біля крамниці «Галактика»),
— вул. Артема 14/1 — 14/2 (біля ЗОШ-33).

Складено 3 протоколи за ст.160 ч. 1 (торгівля у не відведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до Корабельного суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо: за тими ж самими адресами був проведений аналогічний рейд 3 лютого. Щоправда, тоді було складено 4 протоколи за ст.160 ч. 1.

До речі, 3 лютого керівництвом адміністрації Корабельного району проведено нараду за участю представників торгових установ: ТОВ «Мидінвест», супермаркет АТБ, ФОП Бутенко, ТОВ «Асканія-центр», ПП «Автовіола+», ФОП Сиренков стосовно розподілу території площі біля супермаркету АТБ для наведення санітарного порядку та підтримки чистоти у подальшому.

За результатами наради прийнято відповідні рішення, дано конкретні доручення і встановлено строки їх виконання, — повідомляють у Корабельній райдержадміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button