Без рубрики

З початку року понад 7 000 платників податків отримали послуги в ЦОП на базі ДПІ у Корабельному районі

На базі ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області працює
Центр обслуговування платників (ЦОП).

З початку 2014 року Центр відвідали понад 7 тисяч громадян. Найбільше їх цікавили питання подання звітності, отримання довідки про відсутність заборгованості із сплати податків, видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, видача ліцензій тощо.

Також, в Центрах обслуговування платників надаються консультації щодо заповнення заяв та податкової звітності, інформація про реквізити рахунків для зарахування коштів в бюджети, здійснюється безкоштовне програмне забезпечення для формування та надання податкової звітності, прийом звітних та інших документів платників податків, надання публічної інформації.

Як зазначив начальник ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області Горощенко Дмитро Володимирович, «Центр обслуговування платників – це сприятлива робоча атмосфера і надання широкого переліку послуг для платників в одному залі. Оскільки ми прагнемо до розвитку партнерських стосунків з громадянами і бізнесом, наша робота спрямована, в першу чергу, на вдосконалення податкових сервісів. Якісне сервісне обслуговування платників – наш пріоритет. І важливо, що більшість клієнтів ЦОП під час отримання адміністративних процедур щодня переконуються в цьому».

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button