Общество

Дружина Копійки порушує вже прийняті рішення суду по "Маяку" та заважає прийняти наступні

27-28 січня у Корабельному районному суді відбулись три засідання по справам з незаконного виділення ділянок землі в рекреаційній зоні урочище «Маяк» («Жовтневе»).

27.01.2015 року справу розглядала суддя Корабельного районного суду Циганок В.Г. Ділянка за адресою: вул. Мендєлєєва, 1\42.

Відповідачі Парнюк В.І. та перекупивший в нього землю Чумак А.М. не з’явились, хоча були повідомлені належним чином, а засіданні вже третє. Чумак А.М. замість себе прислала представника Хорошева В.В.

Врешті була оголошена перерва до 19.03.2015 року, в зв’зку з тим , що Хорошев В.В. запросив додатковий час на ознайомлення з позовом, в якому виявилась невеличка технічна помилка.

28.01.2015 року дві справи розглядала також суддя Корабельного районного суду Циганок В.Г.

Перша ділянка за адресою: вул. Мендєлєєва, 1\32.

Відповідачі Любовікова О.В. та перекупивший в неї землю Коваленко Н.О. вже на третє засідання не приходять.

Що цікаво, справа була направлена в Корабельний суд у травні 2014 року, у забезпечення судового позову було накладено заборону на продаж зазначеної ділянки. А у червні 2014 року куплю-продаж цієї землі регіструє приватний нотаріус Світлана Ласурія (дружина сумновідомого депутата Миколаївської міської ради від ПР, а зараз так званого «Опозіційного Блоку» Копійки).

Це вже другий випадок, що виявився, коли С. Ласурія нотаріально завіряла продаж в справі «Маяк», де було призначено судову заборону.

Також цей нотаріус, на запити Корабельного суду, вже по трьом справам не надає документи куплі – продажу, що значно затягує винесення справедливих рішень.

Так з–за відсутності зазначених матеріалів у засіданні оголошено перерву до 31.03.2015 року.

Друга ділянка за адресою: вул. Мендєлєєва, 2-а.

Відповідачі Пустовіт Л.П, Старожук Ю.А. та Точілін В.В. вже на третє засідання не з’являються. Перші двоє були повідомлені належним чином.

Але, так як вкотре не має зворотнього повідомлення про виклик Точіліна В.В., в засіданні знов оголошено перерву до 31.03.2015 року.

Таким чином люди, які з порушенням законодавства заволоділи ділянками землі в рекреаційній зоні урочище «Маяк» (хоча незаконність отримання підтвердили вже 6 рішень Корабельного районного суду та рішення Миколаївського апеляційного суду по справі дружини колишнього начальника УБОЗ Лупащенко), усіляко намагаються саботувати відновлення законності.

Член Тимчасової комісії щодо перевірки законності
відведення земельних ділянок громадянам для
будівництва приватних житлових будинків в районі
вул. Мендєлєєва у Корабельному районі м. Миколаєва,
затвердженого Рішенням Миколаївської міської ради
№ 62/54 від 24.06. 2014 р., Древ’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button