Общество

"Податківці у Корабельному районі не стоять осторонь боротьби з корупцією", - повідомляє ДПІ

«Наразі проблема корупції в Україні є однією з тих, що потребує невідкладного розв’язання, оскільки вона становить загрозу європейським стандартам та принципам демократичної держави», — пишуть до редакції «Корабелів.Інфо» представники
ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва.

«В даний час головна мета – викорінити корупційні схеми, які напрацьовувались роками. «Лише ефективна та скоординована взаємодія усіх органів державної влади, суспільства, підприємців та бізнесу всіх рівнів дозволить остаточно побороти це ганебне явище та створити такі умови, аби воно назавжди зникло», – зазначив Голова ДФС України Ігор Білоус під час засідання ІІІ Антикорупційного форуму.

Запобігання проявам корупції є одним з найвідповідальніших напрямів в діяльності ДПІ, а запорука успіху у боротьбі з корупцією — прозорість та відкритість. Курс на активну співпрацю з громадськістю, налагодження партнерства з бізнесом, створення таких умов для підприємств, аби їх робота з податковими органами була простою, зрозумілою та прозорою – ось одні з основних шляхів до зменшення, а згодом і повного викорінення корупційних правопорушень.

Вирішити проблему подолання корупції не можливо одноразово. Це має бути цілісна система дій, спрямована на посилення протидії цьому злу, запроваджено систематичне проведення на найвищому рівні організаційних заходів за участю керівників правоохоронних та інших Державних органів, присвячених питанням протидії корупції тощо.

Працівники ДПІ у Корабельному районі ГУ Міндоходів у Миколаївській області не стоять осторонь на шляху ліквідації проявів «недоброчесності». Тісна співпраця із засобами масової інформації дає можливість інформувати громадськість про розроблені законопроекти щодо боротьби з корупцією та запобігання її виникненню. А щоденна тісна робота з громадськістю, залучення до обговорень усіх важливих змін – дає змогу бути контролюючим органам дійсно відкритими та чесними. Адже ми розуміємо, що створити заможну європейську державу має змогу лише чесне, порядне суспільство», — йдеться у повідомленні.

З метою недопущення корупційних діянь та інших правопорушень працює антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби України «Пульс», який покликаний подолати корупцію в лавах відомства, ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, усунути складнощі у спілкуванні із посадовими особами.

Антикорупційний сервіс працює у вигляді прямої телефонної лінії на номер
(044) 284-00-07 за принципом call-back – податківці не тільки приймають звернення, але й повідомляють платникам про результати перевірки та вжиті заходи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button