Общество

22 січня «Собор пам’яті» чекає на мешканців та гостей Миколаєва у Корабельному районі

У четвер, 22 січня, о 12:00 в Жовтневому районному Будинку культури (пр. Жовтневий, 328) відбудеться тематичний захід до Дня Соборності України – РЕКВІЄМ по загиблим в зоні АТО за об’єднану, соборну, єдину та неподільну незалежну Україну «Собор пам’яті».

Звичайні мешканці, а також військовослужбовці, учасники АТО, школярі, представники трудових колективів, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, політичних партій, діячів науки і культури запрошуються на цей захід, аби ще раз згадати про героїзм та самопожертви українського народу, вшанувати пам’ять погиблих в зоні АТО.

Як повідомив завідувач сектору культури Жовтневої райдержадміністрації С.М. Гололобов, в рамках заходу передбачена різножанрова розповідь про військові дії, які тривають на сході країни, про Героїв, які ціною власного життя захищають незалежність і цілісність України (спогади, виступи очевидців).

На вас чекатимуть також:

— Фотовиставка, присвячена героям, які навіки залишаться в нашій пам’яті, – миколаївським бійцям, загиблим на сході країни;

— Перегляд тематичного відео;

— Тематична виставка літератури до Дня Соборності України та військово-патріотичного виховання;

— Виступи військовослужбовців (представників 79-ї аеромобільної бригади тощо);

— Виступи-спогади близьких та родичів загиблих;

— Тематична творча програма за участю аматорів та професійних артистів (заслужений артист України О.Сичов (вокал, скрипка, авторські твори), Лауреат Міжнародних конкурсів читців-декламаторів С.Гололобов (мелодекламація), Лауреат Всеукраїнського вокального конкурсу «Крила України» Г.Шульгін (вокал), артисти Миколаївської обласної філармонії М.Железная (вокал, бандура) та Я.Михайлов (гітара), провідна солістка народної оперно-вокальної студії ОПК Т.Герман тощо) та інше.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button