Общество

Вихованці «Відлуння», відомого своїми талантами далеко за межами України, традиційно привітали своїх батьків

У вихованців «Зразкового художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння» вже стало доброю традицією звітувати перед батьками у дні новорічних свят. І в цьому році традиція залишилась незмінною. Так, 9 січня у Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району лунали пісні у виконанні вихованців усіх вікових категорій вокального об’єднання.

Юні артисти, від 5 до 16 років, виконували на сцені вокальні твори на високому творчому рівні. Та це і не дивно, адже колектив «Відлуння» відомий своїми талантами не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Але цього разу його творчістю милувалися батьки та рідні.

DSC 2921

Діти співали не тільки святкові новорічні пісні, а й з великим душевним настроєм пролунали в їх виконанні патріотичні пісні «Повертайся, солдате», «Нащадки»,
«Нехай квітує Україна» та інші.

DSC 2927

Керівники вокального об’єднання — Антоніна та Адріана Шевченко — дуже прискіпливо віднеслися до підбору репертуару у наш нелегкий час.

Слід відмітити, що керівники «Відлуння» не тільки займалися репертуаром та виконавською майстерністю дітей, а й повністю підготували сценарій звітного концерту для батьків за перше півріччя навчального року та були ведучими заходу. З великою любов’ю вони розповідали про своїх вихованців, про їх творчі кроки та досягнення. І звісно, всі вихованці «Відлуння» привітали присутніх з Новорічними святами та Різдвом веселими колядками з побажаннями щастя, миру та злагоди у 2015 році.

Джерело: інформаційні матеріали від ДЦ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button