Общество

У ДПІ - реорганізація та нове керівництво. Податківців у Корабельному районі очолив Дмитро Горощенко

В ДПІ у Корабельному районі розпочалась процедура реорганізації Міндоходів в органи Державної фіскальної служби.

Так, з 17 грудня 2014 року розпочато процедуру припинення діяльності юридичної особи — Державної податкової інспекції у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління Міндоходів у Миколаївській області — шляхом приєднання ДПІ до Головного управління ДФС у Миколаївській області.

Отже, 17 грудня 2014 року в Єдиному державному реєстрі зареєстровано ДПІ у Корабельному районі м. Миколаїв Головного управління ДФС у Миколаївській області. «Новоствореній» податковій інспекції, розташованій за старою адресою (вул. Артема, буд. 1-А) присвоєно податковий номер (код ЄДРПОУ): 39551947.

Наказом Державної фіскальної служби України № 18034-о від 10.12.2014 року на посаду начальника ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області призначено Дмитра Володимировича Горощенка, — повідомляє прес-служба ДПІ у Корабельному районі.

Для довідки:

Горощенко Дмитро Володимирович народився і виріс у Миколаєві. Випускник Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. За фахом інженер-економіст.

Трудову діяльність у податкових органах розпочав з жовтня 2006 року. Пройшов шлях від інспектора до начальника інспекції. Працював на різних посадах у ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва, СДПІ ВПП у м. Миколаєві, Головного управління Міндоходів у Миколаївській області.

З червня 2014 року Дмитро Горощенко очолював Жовтневу ОДПІ м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області.

З 11 грудня 2014 року призначений на посаду начальника ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button