Общество

Школа Корабельного району Миколаєва на Всеукраїнському конкурсі отримала нагороду в номінації «Школа шкіл»

Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 під керівництвом творчого, креативного директора Грицюк Лариси Анатоліївни, отримала чергову перемогу у конкурсі «Школа ХХІ століття», заснованого видавництвом «Шкільний світ».

Конкурс є загальнонаціональним і проводиться задля визначення найкращих менеджерів освітянської ниви, ушанування такої важкої і потрібної суспільству і державі праці педагогів і управлінців.

DSC 0141

5 грудня 2014 року у Києві відбулося урочисте нагородження кращих закладів освіти України по результатам Всеукраїнського конкурсу «Школа ХХІ століття». Цього року у конкурсі прийняла участь велика кількість шкіл з усієї України, географія конкурсу вражає своїм різноманіттям. Перемоги здобули навчальні заклади з багатьох міст України, зокрема з: Рівного, Львова, Тернополя, Хотіва, Миколаєва, Запоріжжя, Дніпродзержинська, Харкова, Ріпки.

DSC 0035

Лауреатів та переможців привітали директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич, міністр освіти і науки України Сергій Квіт, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський. Окремо були сказані слова подяки учителям та директорам Донбасу, які навіть під кулями, під грім гармат не полишали своїх дітей, школи. Вони були і є прикладом того, як українці можуть захищати свою землю і своє майбутнє.

У номінації «Школа Шкіл» друге місце здобула робота («Презентація потенціалу школи») нашого директора Грицюк Лариси Анатолївни. Створюючи цю роботу, Лариса Анатоліївна ставила собі за мету продемонструвати широкому загалу, який учнівський і вчительський потенціал має школа, те, що в школі працює згуртований творчий колектив.

«Презентація потенціалу школи» вміщує у собі весь шлях роботи директора Лариси Анатоліївни Грицюк, від початку керівництва закладом до сьогоднішніх днів. Наглядно продемонстровано, який нелегкий путь пройшла школа № 29 від занепаду до сьогоднішнього цілковитого зовнішнього і внутрішнього оновлення.

DSC 0227

Лариса Анатоліївна подякувала учням школи, колегам, батькам, які теж не залишились байдужими, а словом і ділом підтримували директора у всіх її починаннях:

«Головне для мене – підтримка і небайдужість моїх колег, школярів, яких я навчаю, батьків, які довіряють мені найдорожче – своїх дітей. Це дає мені сили боротись за громадське та державне визнання високого статусу директора школи. Ця перемога — новий етап розвитку для школи, здобуток, який презентував її як сильний, дружний, з міцними знаннями і традиціями заклад високого рівня, у якого попереду прекрасне, повне здобутків майбутнє».

SAM 3685

Школа № 29 не зупиниться на перемозі у конкурсі «Школа XXI століття». Для нас перемога – це ще один привід йти далі – рости, розвиватись, здобувати досвід і ділитись ним.

Адже справжній учитель – не той, хто вчить, а той, у кого вчаться.

Педагогічний колектив ЗОШ № 29

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button