Общество

У мешканців Корабельного вилучено 14 одиниць мисливської зброї та спецпристроїв для відстрілу гумових куль

В період оперативно-профілактичного відпрацювання Корабельного району міста Миколаєва було створено та задіяно 6 піших та 8 авто-патрульних нарядів, — повідомили у Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області.

Нагадаємо: правоохоронці відпрацьовують місця масового відпочинку громадян, розважальні заклади, парки, сквери, ринки, зупинки громадського транспорту…

Лише за 14-15 грудня правоохоронцями Корабельного РВ було зареєстровано та розкрито 10 злочинів:

Пограбувань – 1;
Шахрайств – 1;
Крадіжок особистого майна – 4 та 1 крадіжка з залишку, всього – 5;
Злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин – 3;

А також виявлено 43 адміністративних правопорушення, а саме:

Вживання спиртних напоїв у громадських місцях – 15 правопорушень;
Порушення правил торгівлі – 2 правопорушення;
Виготовлення та зберігання самогону – 7 правопорушення;
Інших адміністративних правопорушень – 19.

Крім того, було перевірено 42 власника мисливської зброї (вилучено в них за порушення строків перереєстрації – 9 одиниць зброї), та 9 власників спецпристроїв для відстрілу гумових куль – членів громадських формувань (вилучено в них за порушення строків перереєстрації та порушення умов зберігання – 5 одиниць зброї).

У середу, 17 грудня, працівниками Корабельного райвідділу міліції було вилучено гральні автомати з залу, розташованому на ринку біля ж/д переїзду (між вулицями Самойловича та Новобудівна).

Весь тиждень проводяться також регулярні перевірки щодо законності торгівлі ялинками у Корабельному районі (нагадаємо, на кожному дереві (а не в кишені реалізатора) має бути спеціальна бірка).

Тож, роботи правоохоронцям вистачає. Заходи, що вживаються міліцією під час відпрацювання, спрямовані на недопущення скоєння вуличних злочинів, охорону громадського порядку та розкриття злочинів по всіх напрямках роботи.

Нагадаємо, ми писали: «9 ограблений женщин в Корабельном районе за неделю. Преступники задержаны сотрудниками райотдела«

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button