Общество

З проханням про допомогу у проекті «НОВОРІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ ДОБРА» до підприємців звертається мешканець Корабельного

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
«Благодійний фонд «Світ не без добрих сердець»
ЄДРПОУ 39419325
Юридична адреса: 54050 Україна,
місто Миколаїв, вул. Балтійська, 77
тел. 099 27 84 846 , 068 52 02 806

Шановний Керівник!

Наближається саме довгоочікуване свято в році – Новий рік та Різдво.

В це чудове свято кожна людина чекає дива, і діти з притулків та діти з сімей вимушених переселенців не виняток.

З Вашою допомогою, спільними зусиллями організуємо подарунки для дітлахів, тоді у них теж буде справжнє свято! Адже творити добро зовсім не складно – головне бажання і поклик серця!

Ми звертаємось до Вас з проханням про сприяння та допомогу у проекті
«НОВОРІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ ДОБРА».

Дозвольте розповісти докладніше. Цілий тиждень встановлений Вами відсоток від прибутку ми пропонуємо віддати на реалізацію дитячих мрій! В свою чергу ми розміщуємо інформацію про Вашу компанію/магазин/заклад на сайті БО та робимо рекламні листівки. На сайті та у листівці ви зазначаєтесь як партнер, який допомогає в реалізації дитячих мрій. Партнери зазначаються із прямою силкою на сайт (за наявністю), контактним телефоном, адресою, та логотипом, що допоможе залучити нових клієнтів. Очевидно це вплине на вибір саме вашої продукції або послуги потенційним споживачем, серед аналогічних пропозицій від Вашого конкурента. Це неодмінно підвищить рівень Ваших продажів, одночасно здійснюючи добру справу.

У реалізації проекту беруть участь небайдужі до чужої біди люди, волонтери організації, підприємства та організації, фізичні особи-підприємці.

Готові надати всі необхідні документи, які Вас зацікавлять.

Висловлюємо надію, що це буде лише успішним початком нашої співпраці і в майбутньому ми також зможемо розраховувати на Вашу допомогу. Ми гарантуємо, що вся зібрана благодійна допомога буде використовуватися відповідно до мети проекту, про що буде надаватися звіт на сайті організації, а також буде висловлена подяка Вам, у сприянні збору благодійної допомоги!

Під кінець проекту кожен учасник отримує сертифікат із зазначеною сумою грошей які були передані на благо чинність!

Ваша підтримка – це неоціненний внесок у розвиток добродійності та безсумнівно відчутна підтримка тим, хто потребує допомоги. Діяльне милосердя, виявлене Вами послужить добрим прикладом для наслідування!

Якщо ви вирішили прийняти участь, телефонуйте нам, після цього Вам буде вислано листа на електрону пошту де будуть зазначені деталі.

Заявки на участь приймаються до 20.12.2014 р.

По всім питанням звертатися – 099 27 84 846 , 068 52 02 806

Подаруємо Новорічне диво дітям разом!

З повагою — голова правління Мірошниченко Т.М.

Нагадаємо, ми писали про Тимофія Мірошниченко (у 2014 році закінчив 9 класів Миколаївської школи №40) та його друзів: «Тем, кто щедр душой, всегда рады. Тимофей и его команда из Корабельного района побывали в детском доме «Солнышко»».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button