Без рубрики

Активісти, переймаючись справами щодо ділянок "на Маяку", попереджають: ніщо не зупинить її величність справедливість

Автор: Ігор Дерев’янко

Коли на небокраю справи лісу «Маяк» з’являється зв’язок з відомими призвищами Антощенко, Паламарюк…, усіляких осіб, що начебто «незамінні професіонали», «знаходяться при владі та балотуються у ВР» задля «всеобщега благаденствия прастаго народа», ЇЇ ВЕЛИЧНОСТІ СПРАВЕДЛИВІСТІ у колеса починають вставляти палиці.
Але ніщо ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ НЕ ЗУПИНИТЬ.

12.12.2014 року, у Корабельному районному суді відбулись два засідання по справам з незаконного виділення ділянок землі в рекреаційній зоні урочище «Маяк» («Жовтневе»).

Першу справу розглядала суддя Циганок В.Г. Відповідачі: Пустовіт Л.П., Точилін В.В. та Старожук Ю.А., які не з’явились вже на друге засідання. Так як немає підтвердження, що відповідач Точилін отримав повідомлення, у засіданні оголошено перерву до 28.01.2015 року. Знов будуть надіслані повідомлення, в тому числі й через газету «Рідне Прибужжя».

Другу справу розглядав суддя Безпрозванний В.В. Відповідачі: Антощенко Т.В. (жінка Юрія Антощенка — ред.) та Сілов Д.О. Замість Антощенко Т.В. був адвокат. Сілов Д.О. не з’явився вже на третє засідання. Згідно регістрації він проживає на окупованій території у м. Первомайськ Луганської області, де не працює Укрпошта, тому не був сповіщенний. Прийнято рішення, наступного разу, викликати його через засоби масової інформації тому оголошено перерву до 09.02.2014 року. Представник Антощенко Т.В. наполягав на особистому сповіщенні Сілова Д.О., який продав ділянку його клієнтці і вже не має ні якого стосунку до власності на цю землю. Але таку вимогу явно можна розцінити, як спробу затягнути справу на роки. Також адвокат запевнив, що будівельні роботи на місці не проводяться.

Цікаво, що на обох засіданнях була відсутня представник лісового господарства, яке якраз і є власником території лісу «Маяк» і ключовим фігурантом судового процесу. Викликає підозру, що подібна відсутність відбувається вже не перший раз і стається саме коли розглядаються справи за участю резонансних прізвищ на кшталт Антощенко, Сидлецький… Раніше лісгосп у даній справі був обов’язковим, а пропуски засідань почались після повідомлення у пресі, що Одеський адміністративний суд відновив на посаді головного лісника області, «люстрированого громадськістю», Паламарюка П. М.. І якраз, у роки керування Петром Миколайовичем лісами Миколаївщини й відбулась незаконна передача у приватні руки ділянок у рекреаційній зоні урочище «Жовтневе».

Ініціативна група активістів попереджає, що у разі відкритого саботажу процесу відновлення справедливості у справі повернення землі громаді, не опустить руки, а за допомогою громадських акцій буде примушувати чиновників дотримуватись інтересів Держави.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button