Общество

"Прокурор, выходи!" или «ГАРЯЧИЙ ПРОРИВ» активістів, яких не пускали до прокурора Корабельного району (ВІДЕО)

«Саботаж законності, продовження корупції, використання влади на користь власних інтересів, зневага до прав більшості на догоду меншості, в умовах війни проти України – є не чим іншим, як постріли у спину бійцям на фронті, допомога окупанту та його наймитам, фактично — ДЕРЖАВНА ЗРАДА!» — впевнений миколаївський активіст Ігор Дерев’янко.

«Руки геть від лісу «Маяк», — николаевцы
пикетировали сессию горсовета

Ігор повідомив на своїй сторінці у facebook:

«06.11.2014 року група громадських активістів прийшла на прийом до прокурора Корабельного району м. Миколаєва Домущего І.В. з приводу дій прокуратури, які можна розцінити, як спроби саботажу справи повернення у державну власність незаконно захоплених ділянок у рекреаційній зоні лісу «Маяк», відновлення законності та притягнення до кримінальної відповідальності винних.

Незважаючи на те, що активісти прийшли у приймальний день та час, а приміщення прокуратури є громадським місцем, їм прийшлось фактично прориватись на прийом та відстоювати своє право проводити відеозйомку. Перешкоди чинила особа у приймальні, яка навідріз відмовилась представитись, та сам прокурор. Проявивши твердість у відстоюванні своїх конституційних прав, громадянам вдалось попасти на прийом до Ігора Валерійовича.

Під час зустрічі була висловлена підозра у навмисному затягуванні судових процесів, кримінального провадження та встановлення винних у справі по лісу «Маяк». Були вручені письмові заяви та вимоги.

10608410 321871098004557 5919186763911179550 o 10688048 321871171337883 4264140717670477803 o

Під час спілкування прокурор розповів, що є процесуальні рішення, які забороняють будівництво на території урочища. Начебто представники прокуратури виїжджали на місце і встановили, що будівельні роботи не проводяться. Це викликало заперечення активістів. По матеріалам преси та місцевих жителів, станом на 22.10.2014 року забудова гаю продовжується.

«Протестам вопреки в Николаеве продолжается
незаконная застройка рощи «Маяк»»

Незважаючи на затягування та перешкоди у відновлення законності по справі лісу «Маяк», явному опору, який чинять впливові та зацікавлені особи, ініціативна група буде тільки нарощувати свої зусилля по відновленню справедливості».

https://www.youtube.com/watch?v=fF7nHJfFXIc

https://www.youtube.com/watch?v=IgVplflUoN0

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button