Общество

"Кандидат-висуванець від «Народного фронту» агітує за себе в маршрутці", - повідомляє "ОПОРА"

Кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» по округу №128 (Корабельний та Ленінський райони) Олена Герасимчук агітує за себе у маршрутному таксі, — повідомляє Олена Мельнікова, прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області.

Так, спостерігач Громадянської мережі ОПОРА зафіксував розміщення агітаційних матеріалів Олени Герасимчук у маршрутці №1 міста Миколаєва.

ОПОРА вбачає в цьому порушення Закону України «Про вибори народних депутатів України», оскільки ч. 9 ст.74 вищезгаданого Закону говорить:

«Розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, розміщення політичної реклами у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, а також розповсюдження матеріалів передвиборної агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі сповіщання пасажирів та інформаційні табло у приміщеннях станцій та вагонах метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, у транспортних засобах громадського користування забороняється».

Нагадаємо, ми писали:
«Предвыборные страсти, или можно ли опереться на «ОПОРУ»?»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button