Общество

Осінній ярмарок в дитячому садочку № 106 був створений не лише задля веселощів

Що таке Ярмарок? Хто з нас, українців, не знає, що це? Мабуть таких немає. Це свято – наша особливість. Свято спілкування і веселощів, продажу товарів та гарного настрою.

Тож, наслідуючи українські народні традиції, дошкільний навчальний заклад №106 «Вишенька» провів свято Ярмарки.

Наша «Вишенька» завжди дуже рада гостям. Тому, як тільки гості свята переступили поріг дитячого садочка, вони одразу поринули у казковий світ, забувши про суєту буденності. В цьому їм допомогли герої улюбленого мультфільму Маша та Ведмідь.

1

Вони люб’язно всіх запросили на «музичну галявинку» для перегляду вистави «Муха Цокотуха на новий лад».

Розпочалось це дійство з Осіннього флешмобу, у якому взяли участь більше ста вихованців садочку, виконавши Осінній блюз, а головним диригентом була леді Осінь. Вона надала відомій всім з дитинства казці нове дихання.

2

За виставою, Муха-Цокотуха, яка стала бізнес-леді, відкрила школу танців та фітнесу,  чим дуже порадувала всю комашню.

3

В постановці були задіяні діти всього дитячого садочка: прилітала Бабуся-Бджола з веселим танцювальним роєм бджілок, дбайливі Сонечка пригощали комашню корисними соками від Господині та жителів городу — веселих овочів.

4

Комарики, найменші артисти садочку, прилетіли на повітряній кулі та чудово розважили головну героїню. 

5

За класикою жанру з’явився Павук — це був тато вихованця ясельної групи. Павук-тато намагався навчити майстерності ловити муху маленького синочка-павучка.

6

Врятували комашню мурахи – спортсмени, навчивши Павука займатися спортом. Спортивна гімнастика на фітболах стала родзинкою вистави та порятунком для Мухи-Цокотухи.

7

В кінці вистави Осінь всіх запросила на ярмарок. А на ярмарку бурлить життя! На ньому господині презентували своє кулінарне вміння та багаті дари осені. Майстрині пропонували різноманітні прикраси та сувенірну продукцію.

Справжні феї пензля, наносячи аквагрим, перетворювали діток в тигриків, кошенят, метеликів, казкових принцес та навіть піратів. Діти були в захваті від такого перетворення.  Не обійшлось і без катання на поні. 

Цей ярмарок був створений не лише задля веселощів. Головна мета — закласти в дитячі душі та серця зернятко милосердя, взаємодопомоги, бо левова частка зароблених коштів передана до військового госпіталю.

Колектив «Вишеньки» разом з батьками на цьому Ярмарку вдало поєднав між собою історію та сьогодення, виховуючи в дітях повагу до народних традицій і культури.

Музичний керівник ДНЗ № 106

О.І. Сідашова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button