Общество

Кандидат по 128-му округу Головченко запросив конкурентів на дебати

Під час брифінгу Гліб Головченко, кандидат у народні депутати по 128 одномандатному виборчому округу запропонував провести дебати між кандидатами-мажоритарниками. Про це повідомляє прс-служба кандидата.

«Ми готові виступити ініціаторами відкритої дискусії у прямому ефірі. Я можу говорити про те, що я готовий це робити по 128 округу, і надавати таку можливість пану Ільюку та Опришко, і наша пропозиція – зробити дебати у неділю, 19 жовтня о 14.00. У прямому ефірі зустрітися, щоб продемонструвати нашим виборцям не лише борди, а і своє вміння відстоювати власну думку».

Наразі команда намагається зв’язатися із виборчими штабами кандидатів. Адже політичні дебати – один із широких кроків до становлення демократичного суспільства в Україні.

Говорячи про позицію Телевізійного Академічного Каналу, Гліб Головченко, вже в якості генерального продюсера телеканалу ТАК TV зазначив:

«Ми готові працювати по всім округам. Там, де є кандидати, які готові вийти на дебати — ми готові підтримувати організаційно. Я вважаю, що є привід для дискусії на 127 окрузі, є привід для дискусії на 130 окрузі, є привід для дискусії і на 129 виборчому окрузі. У нас дивовижні вибори, адже є ті кандидати, яким є що сказати один-одному у присутності сотень тисяч телеглядачів».

Також Гліб Головченко, як Секретар НСЖУ звернувся до присутніх колег-журналістів, і сказав: «Користуючись можливістю я хотів би звернутись до колег засобів масової інформації, у разі, якщо вони вважають так само – об’єднуватися. Насправді саме сьогодні у ЗМІ є можливість продемонструвати свою нову позицію. Позицію того, що ми можемо в черговий раз не обманути людей, а навпаки, дати можливість вільного вибору і розуміння того, що необхідно у сьогоднішніх умовах».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button