Общество

«НАТО: за та проти» - цю та багато інших тем обговорюють пенсіонери Корабельного в «Університеті третього віку»

 

Нагадаємо: у вересні розпочалися заняття соціально-педагогічного проекту на факультетах «Університету третього віку» на базі відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району міського терцентру соціального обслуговування.

Свято в «Університеті третього віку»
влаштували для пенсіонерів району

Підопічні нашого відділення на факультеті «Психології та право» відвідали лекції, які провела волонтер, юрист за фахом Корованенко С.А. Вона надала цікаву, пізнавальну інформацію на теми: «Угода з ЄС», «НАТО: за та проти», де висвітлила актуальні теми, що обговорюються в суспільстві та відповіла на питання присутніх.

Заняття на факультеті «Здоровий спосіб життя» розпочалися цікавими лекціями, які провів спеціаліст з бальної хореографії, кандидат в майстри спорту з бойових мистецтв Зінченко Ю.І. Теоретичні заняття він підкріпив практичними заняттями з оздоровчої гімнастики. Майстер провів вже кілька занять з підопічними і вони з задоволенням та цікавістю відвідують його уроки по корекціі постави, розучують вправи з суставної гімнастики та ставлять багато запитань як сформувати своє тіло та підтримувати його здоровим.

2

Наші підопічні з задоволенням відвідують факультет «Музичний», який веде музичний керівник Тимонова С.П. Тут вони знайомляться з новими піснями, згадують свої улюблені та готують розважальні програми для підопічних та мешканців нашого району. Ось і на Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана наші активісти підготували та провели музично-розважальну програму «Хай повниться Ваше життя добротою», де учасники самодіяльного ансамблю «Журавушка» виконали українські народні та популярні пісні.

3

Хочеться побажати нашим підопічним та відвідувачам здоров’я, активного, радісного спілкування та цікавих зустрічей у нашому відділенні.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до наших заходів та пропонуємо співпрацю активним та талановитим людям.

Заступник директора міського
територіального центру Г.М.Громов

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button