Общество

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України в школі №29

Увага! Увага! Спішіть-поспішайте!
Господарі й гості, глядіть, не минайте!
На ярмарок прошу гуртом й поодинці,
Чекають на всіх там чудові гостинці!

Сьогодні особливий день для тих,
Хто любить Україну і поріднився з нею.
Сьогодні свято — ярмарковий день
Хай осяває вас і нас щасливою зорею.

Бути патріотами своєї держави, свідомими громадянами, людьми, які пам’ятають своє коріння, які готові стати на захист своєї Вітчизни, є бажанням учнів Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29.

SAM 2033

Саме тому лідери учнівського самоврядування ініціювали проведення благодійної ярмарки на підтримку Збройних сил України під гаслом «В дитинстві відкриваєш материк, котрий називається Батьківщина». Вони активізували батьків, учнів та вчителів, і 12вересня в школі було проведено ярмарок «Дари осені».

SAM 2039 SAM 2059SAM 2016

Більшість учнів (від наймолодших до найстарших) — в українських вишиванках. Продавці запрошують усіх охочих придбати у них (і тільки у них!) домашнє печиво, кекси, пиріжки з яблуками, картоплею, ватрушки та інші кондитерські вироби, спечені дітьми за активної допомоги батьків.

SAM 2055

SAM 2049

SAM 2058

Загалом було зібрано 2600 гривень.

Всі зібрані кошти будуть направлені назакупівлю потрібного медичного обладнаннята спрямовані на потреби військових у зоні АТО.

Нехай знають наші воїни, що у них росте достойна зміна, що у них є надійна підтримка. Ми завжди з вами, захисники України!

Адміністрація та педагогічний і учнівський колективи школи вдячні за допомогу у проведенні ярмарку батькам, бабусям та дідусям школярів!

ЗОШ №29

Нагадаємо, ми писали: 
Дружно скандували мужнім військовим «ДЯКУЄМО!» 1 вересня у школі №29 (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button